Är på siesta nu : )

Hejsan Bloggar direkt från festivalen siesta, här är det najs. Tänkte inte skriva så mycket. Men ikväll blir det Mando Diao och jag längtar. Nej men nu spelar Andy guitar hero här . Typiskt han men ska kolla nu.

Det känns att det snart är dags för festival !

Denna veckan framförallt helgen gillar jag verkligen att bo i Hässleholm för som sagt är det festivalen siesta denna helgen. Själv var jag nyss nere på stan och köpte min biljett och även cider. Det krylar redan med fullt av folk i stan, folk med pakning på väg in till campingen, folk som springer från skvilagret där festivalbiljetterna säljs till bankomaten bara för att skivlagret inte tar kort, folk som sitter på baken och redan förfestar, folk som  är på systemet och köper  dricka osv. Det är en riktigt härlig stämmning och man vet att det snart kommer att hända något speciellt. Dessutom är det crussing på lördag och då brukar det bli en himla feststämmning på stan också !

Nu blir det plugg till provet på torsdag för imorgon vill jag inte sitta hemma och plugga, nej då vill jag vara nere på campingen för även om inte festivalen börjar förrän på torsdag så kommer det vara fullt med folk på campingen imorgon , ska bli najs!

Skumma typer på internet :O

Förresten fan vad det finns skumma typer på internet jag sa till en att jag behövde 800 kr för att jag skulle på festival och vad tror ni att han gör? Jo han GER mig 800 kr och ber mig höra av mig till honom imorgon så att de säkert har hamnat på mitt konto :O Han hade väl lite för gott om pengar kanske. Men sen fortsatte han att snacka om ifall han skulle köpa en till cab eller en båt.

Fast att klockan är mycket nu så måste jag faktiskt kolla på mitt prov nu tills imorgon. Har inte kollat på det på några dagar. Men jag kollade på det innan och det verkade ganska lätt : ) Så hoppas att det fortfarande är det.


Om mindre än en vecka så är det dags för Siesta!

Nu är det ungefär en vecka till det är dags för Siesta. Som är en festival här i staden där jag bor, Hässleholm.
Siesta är en festival med både mindre och större band, varje år kommer det dit cirka 7000 människor : ) 

Nu när vinterns mörker sluter sig kring dig och det svenska vemodet smyger sig på, då ska du lyssna noga. Är det tomtens bjällror som hörs? Nej, det är toner från Siesta! Som en stjärnfall över himlen sprids toner från gitarrer, syntar och trummor och om du blundar kan du känna vårsolen i ansiktet och grönt gräs mellan tårna. Så kom ihåg mina vänner, Siesta! handlar om kärlek, värme och rock´n´roll. Låt oss ta hand om varandra och skapa årets bästa fest!

Själv har jag varit tveksam i år om jag ska dit för jag tycker inte att banden är så jätte bra i år men trots det har jag bestämt för att det får bli siesta. Jag bor ju i Hässleholm och har många vänner som ska dit så det är svårt att inte falla för trycker när dem pratar om det. Men det är ju en väldigt trevlig stämmning på siesta så det kommer säkert bli trevligt.  

De jag ska se är iallafall Markus Krunegård, Mando Diao, Placebo, Timbuktuu & damn.

För att läsa om vilka mer som ska dit så gå in på siestas hemsida http://www.siestafestivalen.se/ placebo.jpg placebo image by echelonka


Varför läser vi de stora bloggarna??

På tal om det som jag skrev förrut så känns det fortfarande helt ofattbart vi skulle ju skicka ut inbjudningskort till min student och hade skrivit "Familjen ***" Då hans efternamn. Så vi fick skriva om det till Maria **** hennes efternamn.

Men iallafall jag skulle börja plugga vid 2 idag men vet ni vad jag gjorde jo jag fasnade på Kenzas blogg, shit jag tycker inte ens om människan en riktig stureplanbitch som slösar upp 10 000 på en väska. Suck. Men jag har ju läst att hon skrev mycket vettigare saker förrut så kollade tillbax och måste nog hålla med om det. Men jag frågar mig frågan som så många andra också gör. Varför läser vi dessa stora bloggar? De innehåller ju inget vettigt egentligen. Själv läser jag Kenzas, Kissie och blondinbellas bloggar typ varje dag. Men jag tror det är av en ren vana , men egentligen är som sagt ingen av dem spec bra ju och Kissie hon är ju fan hemsk som bara den. Tycker ju verkligen inte om det hon skriver egentligen.

Iallafall så tänkte jag städa undan lite på mitt rum nu och sen kanske göra amerikanska pankakor och plugga matte

RIP

Visst var gårdagen trevlig - förfest, björket och sen Qbar.

Fast när man nästa morgon vaknar och får veta att en av föräldranas bästa vän har dött och att han blev hittad av sin sambo (tror inte de är gifta) och hans 7 åriga dotter då känns det nästan förjävligt att ha varit ute och festat under tiden.
Hur kan man festa under tiden som något så hemskt händer? Fast ingen kunde ju veta om det. Han hade dåligt hjärta och han hade blivit tillsagd att inte stresa men han fortsätte med det iallafall. Kan inte förstå att det har hänt. Han var en så trevlig och rolig människa brukade reta mig för min läpppercing han sa att man hade ju kunnat ta den med en fiskkrok osv.  Och jag tycker så fruktansvärt synd om hans familj. Att vara 7 år och hitta sin pappa död det är fan inte okej!! Inte att göra det som sambo heller förstås. Dessa människorna står min familj väldigt nära så känns jätte hemskt. Men det går bara inte att förstå att det har hänt.

Hatar linjära funktioner , fest snart ! : )

Jag verkligen hatar matte har försökt plugga det i drygt 5 timmar nu himla tråkigt och det tråkigaste är att det verkligen inte vill gå in jag fattar fan ingenting av linjenära funktioner och jag som hade bestämt att jag skulle klara av rätt mycket för att sedan kunna gå ut och roa mig och fira lite att jag hade varit duktig . Men fan det här går inte :( Men jag tänkte fakktikst inte sitta hemma ändå för jag har pluggat fem timmar och varit väldigt duktig och verkligen försökt göra mitt bästa så det får räcka för idag ut och festa lite ändå så får jag ta nya tag imorgon.

Tänk om våran mattelärare hade varit normalt man går fan inte som mattelärare bara igenom 2 kapitel av fem och man har fan prov efter varje kapitel men nej det har våran mattelärare inte gjort utan han går bara på nationella. Så nu när man inte klarade efter nationella så får man göra 3 matteprov på 2 veckor. Sinnessjukt!

Men äch ska fixa till mig nu sen är det utgång till björket fast först förfest hos Nille. Hoppas ni får en trevlig kväll för det tänker faktikst jag ha ;D

Utgång och sedan frukost vid sjön

Fast att jag egentligen inte hade tänkt det så blev det utgång igår. Vi var först uppe hos Andy skulle väl kunna kalla det för Chillfest. Det var iallafall jag, Sofie, Therese, Andy, Kim och Fredrik. Sen lite över 11 så begav vi oss till Kingan (Kings head) . Har inte varit där på ett halv år så var trevligt. Dansade loss en hel del där till The Ark, Timbaktu, schlagerlåtar och lite annat. Träffade på nästan hela kims släkten där dessutom.
Sedan drog vi viddare till Qbar där vi även träffade Sandra och ett gammalt ragg till mig fast han var bara skum.
Igår sa jag till Alex att jag egentligen skulle behöva göra ett experiment i funktionshinder kursen där en kompis skulle bestämma vad man skulle göra under en timmes tid och sedan skulle man skriva om hur det kändes och hur man kom på vad som skulle hända. Men eg hade jag tänkt att inte göra något utan bara skriva iallafall. Men kl 12 idag så kom Alex hit och sa att vi skulle köra någonstans så efter ett tag när han hade fått upp mig så körde vi iväg. Känns lite märkligt. Men vi hamnade till sist vid finjasjön där vi satt och åt bagueter : ) Trevlig fast det blåste och jag var trött.

Nu fortsätter mina studier - matte, funktionshinder, samhälle och allemänsrätten. Förrutom proven som kommer nästa vecka så tänkte jag dessutom att jag snart skulle börja kolla på proven som kommer veckan eter det med. Hum det blir bara 5 prov men jag har inte tid att plugga nästa helg för då är det festivalen siesta.


Matte och film med Alex igår

Igår var jag hos Alex han hjälpte mig med matten nästan hela dagen ett jätte stort tack för det. På kvällen tyckte vi att vi var värda godis så därför körde vi till Maxi och köpte det förstås blev även två filmer Bride Wars och en till som jag inte kommer ihåg namnet på. Trevligt iallafall.
Idag skulle Tanja ha kommit hit men det körde ihop sig och hennes syster hade tagit hennes åkkort. Men vi får ses en annan dag snart istället : )
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer det kanske blir festa på Grand med lite vänner men har bara råd med det om de kan fixa fribiljetter. Annars får vi se hur det blir ikväll. Tänkte faktikst ta och plugga lite till nu för även om det känns som om jag pluggar hela tiden nu så har jag mycket kvar innan studenten. Så dags för plugg som tur har jag godis kvar från igår som jag kan trösta mig med lite medans jag pluggar.

Ointressant vetande

Uch jag hade riktigt stökigt på mitt rum hade tom påsar där jag bara slängt i saker för att jag förrut i haft tid att städa nångång :/ Så var en hel del att städa och det tog ju sitt lilla tag. Dessväre är jag fortfarande inte klar jag ska båda damsuga och damtorka för det kryllar ärligt talat av damm i mitt rum. Men först ska jag ta en lång paus. Jag ska ducha, fixa med lite andra saker och göra klar ett skolarbete. TRÅKIG DAG!

Inte för att jag tror att ni bryr er men  nu har jag skrivit upp vad jag har kvar att göra så när jag har gjort detta, ja då är jag färdig med studierna på gymnasiet och redo för studenten : D (Dock bör jag få läsa engelska A på komvux :(

Samhäll
- Göra stenciler i EU, FN och Internationella relationer
- Prov i Internationella realationer, EU, FN
- Prov i Ekonomi

Matematik
- Prov på kapitel 2
- Prov på kapitel 4

Religion
- Grupparbete om sekt

Yrkeskurser
- Lämna in papper att jag är godkänd från praktiken
- Öva massagegreppp
- Prov i allemansrätten
- Göra frågor från boken "Fräknar på hjärnan"
- Skicka kvinnomisshandel arbete till urkund


Annat som måste göras

- Söka till Engelska A på komvux :/
- Betala räkningar :(
- Damma och dammsuga rummet
- Skicka ut inbjudningskort
- Fixa svart skärp till klänning
- Köpa svarta skor till studenten
- Säkert en miljon saker som jag glömt


Hemma ifrån skolan idag

Godmorgon, idag tar jag mig friheten att vara ledig jag orkar inte åka ut till Norra Åsum där min skola ligger bara för att få höra på andras redovisningar. Jag har ju redan gjort mina nu. Så då hade man kanske göra något roligt under dagen?

Men nej, jag måste verkligen städa rummet idag för om jag inte får rummet städat typ idag så kan jag bara inte förstå hur jag ska hinna få mitt rum städdat innan studenten och det vorre ju rätt skönt att slippa ha ett skit stökigt då.Sedan blir det även av att plugga faktikst. Pappa ska hjälpa mig med samhälle ikväll för jag kan bara inte med EU, FN, Internationella relationer osv tycker det är skit tråkigt , men pappa är ju politiker så han borde ju ha koll på det. SKa även kolla av maten , jag har ju 2 matteprov kvar.
Jag vet att det blir mycket snack om skolan och sånt i min blogg men lugn snart är det ju studenten =D Ska bli riktigt trevligt!

Förresten så skulle jag söka jobb på ett dagis fast sen fick jag veta att det var pingstkyrkan som hade hand om det så blev en anning skeptiskt för mina föräldrar säger att det nästan är som en sekt och jag vill ju verkligen inte hamna bland något sånt.

Sitter här dricker Varm oboy och kollar SATC

då jag kom på att jag har inte hunnit blogga nåt idag. Först skolan då med religon, mateprov och funktionshinderprov fick reda på att jag klarade båda två vilket kännts jätte skönt. Sedan  var jag på stan med mamma och fixade inbjudningskort så nu är det också ordnat, känns skönt ska baa få iväg dem också. När jag sedan kom hem så märkte jag att inte hade min nyckel så ringde Alex som kom o hämtade mig blev att kolla på tv och äta. Sen när han skulle köra hem till sina förädrar så ville Sandra gå en runda på stan så då hängde jag på. Det blev ett sett armband, öronhänge och halsband för 100 kr : )Busade och mysste med Elinor sen, gud vad den flickan betyder : )

Men nu ska jag återgå till min varma oboy (hoppas det inte hunnit bli så kal) och sex and the city

Festivalarmbanden åkte bort

Mina festivalband  åkte idag , jag har funderat ett tag på att ta av dem men har inte riktigt vågat men som sagt så åkte de idag. Kännde att det inte var så himla het att ha dem längre och att det skulle vara finare med ett fint armband där. Vet ett som jag gillar på MQ så blir nog tll att köpa det snart.
Eller kanske något av dessa fina armband för Ms bijoux

Plugg och tv today ;)

Har typ pluggat hela dagen så nu får det faktikst räcka, har pluggat mattte, inför funktionshinderprovet, fixat projektarbete och skrivit handledning till min saga, Egentligen borde detta inte ha tagit nästan 6 timmar men det är vad det ha gjort så nu kanske ni förstår att jag är helt slut körd. Ska ta mig en duch och sen får vi se vad som händer ikväll men om jag ska va ärlig så tror jag inget spec kommer att ske tyvär , det blir väl tvtittande och så.Om det blir tvkväll så är det ett nytt programm som börjar klockan 20, 00 på tv3 som jag tänkte se. Det är momma's boys som är ett nytt dejtingsprogram på tv 3. Det är tjejer som ska dejta en kille men det är inte bara killen som de ska passa in hos utan även hos mamman som också ska vara med och välja tjej. Men talang går ju faktikst sammtidigt så har lite svårt att bestämma mig för vilket jag ska se.  Men det löser sig väl på något sätt.


Det kan ha hänt . .

Okej, det kan hända att jag sent igårkväll tänkte att "Fan också det blev inget pluggande igår, bättre att försöka sova snart så att jag är utvilad och orkar med det imorgon" Det kan också ha hänt att klockan sedan plötsligt efter att ha kollat runt på datorn på tok för länge plötsligt var 3 på natten. Det kan också ha hänt att jag därför vaknade mycket senare än vad jag hade tänkt och att klockan redan är halv 1.

Men om detta nu har hänt så är ju klockan bara halv 1 och då ska jag nog trotsallt både hinna med att äta frukost, städa rummet, söka engelska A utbildning, skicka en ansökan till ett viss dagis, betala räkning och lite annat. Sen att jag inte är klar lika tidigt som ja egentlige hade tänkt är en annan sak, men sandra kunde ändå inte ses idag så därför har jag nu längre tid på mig.


Stylista

Nu är det första avsnittet av stylista på tven, sett fram emot det programet lite smått

Detta stod det på tv3 sida
I Tyra Banks nya succéserie Stylista får elva engagerade deltagare sitt livs chans. I nio avsnitt tävlar de om vem som skulle göra bäst ifrån sig på en modetidning. I potten ligger ett jobb på tidningen Elle och en lägenhet på Manhattan.

Välkommen till Djävulen bär Prada - på riktigt. I filmen Djävulen bär Prada är den stilsäkra, men iskalla, chefredaktören Miranda en regelrätt häxa som driver sin assistent Andrea nära vansinnets brant. I Tyra Banks nya realityserie Stylista möter vi en minst lika stilsäker och minst lika iskall Anne Slowey, moderedaktör på Elle. Och hon är minst lika tuff mot de elva nervösa deltagare som under nio avsnitt ska visa att de har vad som krävs i branschen.Repris på Eurovisen Song Contest


Eftersom att jag var ute igår så kollar jag på Eurovisen Song Contest nu , det är ju förstås inte alls samma stämning men måste ju se det ändå. Nu är det Azerbaijan jag tycker denna låten var ritkgit bra min favorit kanske.  Har inte hört norge men de kommer väl också sen . Precis som igår så har jag funderingar på att åka till Norge och se det hela live vorre ju en fantastisk upplevelse men får hoppas att någon följer med då.

Kanske borde ha stannat hemma igår och sett på det för jag tycker verkligen att Eurovisen Song Contest är kul. När jag var mindre var jag helt fast av  det och brukade kolla runt överallt på internet om intressant fakts inför finalen och jag såg altid på inför programmen m.m. Men så är det inte längre men trots det så tycker jag att det hade vatt kul att se det igår. Det är kul med så annorlunda musik och det speglar ju verkligen varje lands kulturer m.m. Eller nu vet jag inte vad jag babblar om hehe Opera kanske inte är så svenskt eg men i vissa låtar så är det ju åtminstone så ;)


Nu kommer norges låt, måste ju kolla och sen blir det frukost och ja ni vet plugg (hur många gånger skriver jag egentligen inte det)

FAN killen är ju både het och bra!! = D


Norge vann :D

Även om Sverige kom på 21 plats vilket är väldigt dåligt så var det ju ändå ett nordiskt land som vann :D
Man kanske skulle ta och åka över till Norge nästa år och se det live ? :O :D


Inflyttningsfest

En mycket trevlig kväll med en inflyttningsfest efter förra veckans hårda festande tog jag det dock lugnt denna kväll/natt.
Jag väljer att förklara kvällen md dessa två bilder för orkar inte skriva nåt kl är 04,15 och jag ska sova nu .Elinor ska på barnkalas

Jag vet att jag nämde det förrut och att det kanske blir lite tjattig nu men Elinor skulle som sagt gå på barnkalas idag, hon har verkligen sett framemot detta kalaset i en vecka nu.

Min andra syster Soja (Sofie) fick lämna henne istället för mig. Själv sitter jag här och pluggar började dock pluggandet tillsammans med en kladdkaka bit : )


Jävla flugga

Godmorgon eller jag vaknade väl för första gången kl 8 men sen har jag legat kvar här och dratt mig och somnat om lite lätt en liten stund. Jag brukar ju inte dirket vakna kl 8 en lördagmorgon men det var en jävla flugga här inne som sussade runder som en galning och sen var det fullt liv i huset. Elinor har varit helt tokig hela veckan för hon ska gå på barnkalas idag och hon har planerat allt in i minsta detalt - presentt, inslagning, klädder, skor, håret, teckning som hon ska ge dem osv. Så vid 8 idag när mamma o pappa kom upp så låg hon tydligen och sjöng i sängen och ville sen börja fixa till sig. Jag får väl gå och lämna henne sen vid 2 tiden för mamma är på jobbet nu.

Gårdagen var iallafall hyffsat trevlig har ju redan skrivit vad vi gjorde men. Chill hos Dennis med Dennis då förstås , Björn, Sofie, Lina, Kim och jag då ;) Sen drog jag Kim, Sofie och Lina till Qbar dock i nyktert tillstånd. Hände inte så mycket där satt mest och snackade, planerade lite inför Siesta och Kim hade ju sina konstiga små kommenterar tex så frågade han oss ifall inte vi brukade springa fram till främmlingar och skrika för att se hur dem reagerade, detta gjorde han precis som om det var världens naturligaste sak men vi tycker förstås att det lätt väldigt sjukt. :O

Ska som sagt lämna Elinor på kalaset klockan två idag men fram tills dess blir det frukost och plugg jag har nämligen 2 prov på tisdag som jag VERKLIGEN MÅSTE skriva bra på.


Bara ett litet kort inlägg

Sitter hemma hos Kim, kvällen blev inte riktigt som planerade. Men nu tänkte vi dra till Dennis, Björn, Sofie och Lina. Blir väl lite chill hos Dennis och sen Qbar.

Snart är det dags :D

Det är delade känslor inför denna dagen, man är nervös inför betygen men sammtidigt ska det bli väldigt skönt att äntligen få sluta gymnasiet.


Tidsoptimist

Hade bestämmt mig för att dra in till Kstad men de skulle börja festa halv 8 och som den lilla tisoptimist jag är så blev det ingenting med det. Men ska dra till Kim nu så får vi se vad som händer sen,  tror inte det blir något festande men kanske en runda på Qbar ändå med Sofie och Lina eller gästa Andy och Therese . Ja vi får se som sagt. Ska sminka om mig lite lätt nu råkade vara lite dum för pudret var slut o då tänkte jag "äch vi testar med den bruna ögonskuggan" och resultat blev ju som det blev.


Skolan : /

Jag är ju smart , för jag mitt smarto som har åkt tåg till Kristiandstad så många gånger tog bara för givet att ett viss tåg var till Kstad men så fort tåget börjar rulla så märker jag att jag sitter på fel tåg. Så var bara att hoppa av vid nästa hållplats och åka tillbax men sedan väl i skolan så märker jag att jag att den första lektionen ändå är instäld, skönt det. Sen har vi även svenska fast för mig var det bara att lämna in mitt sista arbete i den kursen. Lunch- Tacos. och sen redovisning i funktionshinder bara jag och Emelie som skulle redovisa vårat arbete för läraren, gick väl hyffsat bra. Fick sluta sen efter 12 så kunde ta bussen med dem andra sedan vid halv 1. Så himla skönt att komma hem tidigare än vad man hade tänkt sig, för egentligen slutar vi inte förrän 2. O snart blir man nog helt ledig på fredagar vilket ska bli riktigt skönt.

Ikväll vet jag faktikst inte riktigt vad som händer hade ju tänkt mig en suparfri helg men det verkar bli fest antligen här i Hässleholm och Qbar sedan men har även en fribiljett till Grand i Kristiandstad så hade inte varit helt fel heller att dra dit med några klasskompisar.

Men nu ska det städas och plugga matte här först fick nämligen reda på att man fick IG på nationella i Matte B och detta måste kompleteras genom att göra prov i varje kapitel för sig.

Varför ska man alltid göra det värre än vad det är? ;)

Jag var på min gammla praktik och ja jag visste egetnligen et redan från början att det inte var så farligt som jag inbildade mig utan det gick jätte fint. De verkade bli glada fast en anning förvånade av att se mig där igen och min handledare sa att det var väl klart att jag skulle få godkännt även om jag hade 20 timmar kvar egentligen, så jag slapp att göra dessa. skönt nu när allt är så stressigt med allt annat : ) 
Sen har även Alex varit här vi såg mest på tv zappade mellan Disney Chanel, Tyra Bank show, Top model och made. 
Har även pluggat men tyvärr är rummet fortfarande stökigt jaja får ta det imorgon. 

Nu blir det film, filmen Swimfan har ju sett den några gånger innan en speciell fast bra film. Lite läskig också handlar ju om en tjej som blir helt desperat kär i en kille och förstör en himmla massa för honom.  Ska dessutom äta något gott till det vet inte vad men det märker vi när vi har kollat igenom lite i köket tror vi hade vindruvor i kylskåpet det kan ju vara gott : )

  


Vill ha

Stor bild


Ibland måste man ta mod till sig och göra jobbiga saker :(

Slutade tidigt idag efter att ha haft religion och svenska. De flesta kurser håller verkligen på att ta slut nu och det är riktigt skönt. Har ett personligt brev och CV att skriva i svenska B sen är även den kursen slut och efter att jag och Emelie har redovisat imorgon på funktionshinder kursen så kommer även den vara slut.
Dock har jag praktiken kvar som jag verkligen måste ta tag i nu , jag var där förra terminen varje måndag men sen skulle jag vara där på jullovet men det blev ingenting av det och sen har det bara runnit ut i sanden dels så har min lärare som skulle ringa dem varit sjukskriven väldigt mycket denna terminen och dels har de på praktikplatsen varit svåra att få tag i men nu får jag själv pröva att ringa dit. Måste samla lite mod till mig först för det är fan inte kul att komma nu ett halvår efteråt men samtidigt så MÅSTE jag , jag har nämligen 2 betyg som hänger på detta och annars blir det IG :(
Som belöningen sen tänkte jag att jag skulle ta och köpa 1-2 böcker. 
Har även en räkning som måste betallas, rummet ska städas och så måste jag en gång för alla skaffa kort till mitt studentpass.

Så har lite saker att göra nu men vi hörs sen : )

Sex med exet

Kollar på fråge olle nu på kanal 5 de pratar om att ha sex med exet.

Själv vet jag inte vad jag ska tycka om detta. I studens hetta tror jag att det kan vara ett riktigt bra sex för det var väl i de allra flesta fall inte sexet som gjorde att det tog slut. Dessutom så vet man vad den andra gillar och vart man har varandra i sängen. 
Men efteråt tror jag inte att det är lika bra längre kanske har den ena lite känslor kvar och då blir den antagligen sårad iallafall även om ingen är kär så tror jag att det blir en konstig stämning efteråt. 

Vad anser ni om detta? Har jag rätt eller tycker ni något annat?


Kräsen

Jag vill verkligen träffa den "rätta killen" snart för jag är så satans trött på att vara singel. Men jag har mina krav. Ja helt ärligt så är jag jävligt kräsen.
Han ska vara snygg och sexig och se ut på ett viss sätt , mörkhårig är ett måste, vältränad och gärna magrutor, klädder är ocks viktigt för han måste vara snyggt klädd och ha snygga skor, annars går han bort.
Han ska ha ett viss slags intressen, gärna de vanliga då festa och träffa sina vänner. För jag förstår inte hur det skulle kunna fungera om killen inte har sina egna vänner för om vi vill hitta på något med flera så kan man ju inte bara umgås med mina vänner?
Han ska vara på ett viss sätt , han ska vara snäll, omtänksam, kärleksfull, har en viss slags humor osv. 
Detta är bara några av mina krav förresten så måste han tycka om barn också så att han tycker om min syster , tycka om att resa, tycka om att skämma bort mig, ha livsenergie,  osv.

Visst det finns en kille som tycker om mig mycket och som alltid är snäll mot mig men det räcker inte för säga vad man vill men jag är kräsen och har mina krav.

En del säger att jag bord sluta upp med alla mina krav så kanske jag lättare skulle hitta någon och ja det kanske stämmer men samtidigt varför ska jag bara ta en kille om jag antar att det finns någon bättre för mig? Jag tycker bara att det låter elakt både mot killen och mot mig.


Resultatet från kvällens Semifinal

Sverige kom viddare ikväll från Eurovisen semfinal till den riktiga finalen = DDe länder som gick viddare från kvällens semi final var följande:
   Sverige

Rumänien

Bosnien och Hercegovina

Finland

Malta

Portugal

Israel

Turkiet


 


Så himla mycket skolarbete :(

FAAAN! börjar blogginlägget med att svära ;) Men jag blir iriterad det är är så himla mycket skolarbeten just nu och man känner sig helt sönderstressad. Gjorde upp min klasiska lista skrev upp alla kurser vi har och sedan vad jag har att göra i dem just nu , det var ritkigt mycket men samtidigt var det skönt för jag tror inte det kommer något nytt sedan direkt så det är bara att beta av listan nu.

Nej, dags att sätta igång nu fast att jag är skit trött.


Ibland kan det väl va okej att få bli bortskämd?

Jag kan inte hjälpa detta. Men jag vill bli borstkämmd. Jag vill bli bortskämd av en kille. Jag älskar när killen spenderar en massa pengar på en och man kan känna sig som en äkta liten prinsessa. Jag har absolut inte emot när killen köper sakert till en och bjuder en på drinkar när man är ute. Och jag hade absolut inte haft något emot att bli bjuden på en resa.
Men sammtidigt vill jag ju knappast vara en hemmafru heller. Jag vill skaffa mig ett bra jobb och inte känna att killen behöver betalla precis allt.

Hmm detta blev ett konstigt inlägg men jag ville bara ha sagt att ibland är det faktikst okej att känna att man är en prinsessa bara det inte blir för ofta.


Matteplugg och BJ glass

Detta är typ vad min dag består av idag, plugga matte och senare har jag en Ben och Jerry glass som väntar som belöning.  Vi har matte B prov imorgon som jag tidigare har nämnt och jag känner mig riktigt nervös för jag fattar ingenting och är allmänt trög då är det bra att ha en vän som Alex som ställer upp och hjälper en : ) Tack!


Lite för mycket dricka

Festade igår med Alex, Sandra, Kim, Fredrik, Dennis, Nicklas, Anna, Metchi. Kanske glömt någon.
Det var trevligt dock blev det på tok för mycket dricka för mig. Efter förfesten skulle vi eg till björket för de hade gratis inträdde men vi kom tyvär dit för sent, vilket delvis var mitt fel. För när vi hade kommit ut från Alex lägenhet så får jag för mig att jag glömt mobilen och tvingar typ Alex att springa upp de 4 våningarna till hans lägenhet och kolla om den är där bara för att sedan märka att den finns i väskan ändå . Så när vi kommer till björket så står det en vakt som säger att vi inte kan få komma in gratis. Så det fick bli Qbar istället. Där jag träffade en kille som ville att jag skulle spela biljard med honom, varje gång jag ska spela biljard så har jag varit full och då går det ju inte så bra kan ju säg, så vi gav upp och han bjöd mig på 3 stycken drinkar, kan ju inte påstå att det blev bättre efter dem direkt. Efter Qbar stägning så gick jag, han, Sandra och en killkompis till Sandra och åt. Efter att ha bytt telefonnummer med killen så ringde jag Kim som lätt mig sova på hans extra säng. Tack Kim du är alltid en sån snäll vän, tack för att du finns!

Ja vad ska man säga om dagen efteråt, idag då? Denna dagen blev ju inte riktigt som planerad. Jag är väldigt bakis. Vaknade upp imorses på Kims extra säng och var som död. Hade spysmak kvar i munnen och skulle gå ut till Kims kök för att ta ett glas vatten då möts jag av att Kims farmor står där och lagar mat. Fast inte förvånad över det , Kims farmor är en trevlig och speciell tant som alltid lagar mat till Kim. Fast det är ju inte Kim som ber om det utan hon som gör det ändå.
Var ju som död och orkade inte göra annat än att sova. Ringde mamma någon gång också och frågade om hon kunde hämta mig hon sa att hon skulle komma om en halvtimme. Men hon kom inte och jag somnade om i 2 timmar. Sen ringde jag henne och hon sa att hon skulle komma då.
Sen har jag bara varit hemma och forfarande helt död, vet inte om jag någonsin har varit så här bakis egetnligen.
Har typ bara sovit hela dagen och fast att jag borde ha pluggat matte har jag bara inte kunnat det, får ta det imorgon istället.

Fick förresten Sms av kilen idag om jag ville träffa han fler gånger, så vi får se.
Nu ska jag iallafall sova och hoppas på att jag mår mycket bättre imorgon.

Mamma o papas bröllopsdag

Jag får väll ähum erkänna att det inte blev något pluggande överhuvudtaget med mateboken, visst jag kollade i några minuter men det var nog också allt. Mamma påminde mig sedan om att det var deras bröllopsdag idag och som varje år så skulle vi köra ut till Ignabergakyrka , där dem gifte sig och fika. Det blev en trevlig eftermiddag med rån, kex, ölkorv, druvor och champange. Hade svårigheter med att äta men rånen gick hyffsat bra.
Håller på att sminka mig nu, sen blir det fest och björket det är nämligen gratis inträdde nu igen så man får passa på dock vet jag inte om jag stannar där så länge.


Matematik :(

Igår fick jag reda på att det är nationella i mate B på tisdag och om jag ska va ärlig så tvekar jag på att det kommer att gå bra fast det beror faktikst inte på mig (elelr kanske lite) men mesta dels så beror det faktikst på våran matematik lärare, för han är verklig dålig.
Vi har typ räknat 30 sidor på ett läsår och i vanliga fall efter egen erfarenhet jag hade matte B även i 2an fast hoppade av och av vad jag har hört av andra vänner så är typ 30 sidor vad man räknar på typ 2 veckor.
Då kanske ni förstår att vi inte alls har räknat mycket av det som finns i boken. :( Men får läsa på nu i helgen och sen skulle man nog kunna kompletera det man har missat på de nationella.

Men som sagt snart dags att sätta igång med att läsa igenom matteboken men innan dess frukost ( jag är vrålhungrig, fast jag kan egentligen knappt så vi får se hur det går)

Grattis på 20 års dagen Ginis

Inte kul att man inte kan få tag på dig, på din stora dag, din 20 års dag men jag hoppas att du har en jätte bra dag och att fortsättningen på dagen blir licka trevlig för dig : )


Besök sent på kvällen

Under dagen så var det som sagt inte så bra med mig, mådde rätt så illa och hade spytt kvällen innan.
Men på kvällen blev det en anning bättre och vid 11 tiden så kom Kim, Andy, Therese och David hit, trevligt.


Lillasyster                                                                            Vännerna

Illamående och sett på filmer

Igår när jag hade ont pgr av att jag hade dragit ut visdomstanden så tog jag starka tabletter vilket gjorde att jag började spy. Imorses mådde jag fortfarande inte bra kändes som om jag skulle spy och svimma när jag reste mig så av den anledningen stannade jag hemma idag. Flyttade på provet tills tisdag och skulle egentligen ringa min naturkunskapslärare sen men jag är rädd för honom så det sket sig, får väl prata med honom nästa lektion istället. Jag är livrädd för att få streck.

Iallafall så har canal + något erbjudande nu om att se filmer gratis under helgen så det är vad jag har gjort idag.

Det blev 27 dresses , fast jag sov nästan igenom den och nu kollar jag på min brorsflickvän. Syster Sofie och hennes pojkävn Mattias håller på att laga spaggeti och korvstroganof, så ska smaka lite sen får hoppas jag kan behålla det.Blev av med mitt bakomatkort för ett tag sedan så har beställt ett nytt nu som har kommit så ska ner och hämta det, har ju kännt mig halvt handikapad utan mitt kort får jag väl erkänna.

Boktips??
Presentips - Gör en bok!

Har du en kompis eller pojkvän som snart fyller år, tar studenten eller kanske har du årsdag med din pojkvän?
Ja du vill helt enkelt ge en present men det ska vara en speciell present.
Då kan ett bra tips vara att göra en bok om er två. Du kan ha med bilder på er, skriva texter, ha med konser/bio biljetter eller något annat som väcker minenn. 
Du får räckna med att det kan ta tid att göra en sådan här bok det beror helt på hur välgjord du vill göra den,  men när den väl är gjord så är det en väldigt kul presnet att ge bort och säkerligen att få också. Dessutom är det ju inte någon present man glömmer i första taget utan din vän
kommer antagligen ha kvar den och bläddra igenom den många gånger i sitt liv. 

 
Jag själv fick en sådan bok av mina vänner i 20 års present , den var rätt enkel men den uppskatades väldigt mycket och står nu i min bokylla. Varje gång jag inte är på humör så blir jag glad igen när jag bläddrar i den och tänker på hur uppskatade jag ändå är av mina vänner. Jag kommer alltid att ha den kvar och kommer säkert bläddra i den när jag har blivit gammal.

Några bilder ur boken som jag fick:


 Den sista sidan hade de gjort så att man kunde stoppa in sin hand i typ mellan två papper som en "lucka" och där i stod det på en lapp att jag även skulle få en tatuering = D


Det enda komiska var bara att när jag fick boken så höll jag på med en liknande till en av mina närmaste vänner Gina och hon fick den nyligen i 20 års present och även hon verkade verkligen uppskata den.

Här kommer nu några bilder från boken som jag gjorde:


Dragit bort visdomstand

Imorses åkte jag, mama och pappa till helsingborg för jag skulle till käk kirugen där trodde jag skulle bli undersökt och få lite information inför min kommande käkoperation men när jag kommer dit så visar det sig att de ska ta  väck min visdomstand, de flesta brukar ha två men jag hade bara en som tur var. Iallafall jag blev rätt chokad när jag plötsligt fick veta att jag skulle ta bort den,. Jag visste om att jag skulle va tvungen att ta bort den innan den stora käkoperationen. Jag hann inte bli riktigt nervösmen tänkte ändå på andra folk som har sagt till mig hur hemskt det är.

Fick förstås bedövnings så kände ingen men det var ändå läskigt med en skit stor spruta och sedan brottmasken. De delade på min tand två gånger. Kändes jobbigt efteråt med när bedvöningen var kvar och halva käcken kändes skit stor.Har legat på soffan sedan jag kom hem. Kolalt på Oc, sovit en stud, druckit smoothie och ätit en macka som ja faktskt fick i mig genom att bara tugga en med tänderna på halva sidan.

Tyra Bank show har börjat så ska snart bytta till det för det avsnittet som jag kollar på är ädå snart slut.

Datanörd

Suttit framför datorn nu hela kvällen , fråga mig inte vad jag har gjort för det  vet jag knappt. Men har varit väldigt trött och datorn kan ju vara ett bra tisfördriv.
Men innan jag hamnade vid datorn så var jag  skolan och hade redovisning om kvinnomisshandel och sedan prov i massage och idrottskador. Provet gick nog bättre än redovisningen för jag var helt oförbered på redovisningen.
Sedan slutade vi reda vid 1 då kom Alex och hämtade mig sen stack vi hem till honom och lagade spagetti och kötfärsås.

Men nu ska jag stänga av datorn och sova imorgon är det nämligen tandläkaren som gäller redan kl 9 i Helsingborg. Så tar ju ett bra tag att köra dit där med. 


Tävlar om sex and the city tröja

Eftersom jag verkligen avgudar sex and the city så är jag med och tävlar om denna ljuvliga tröjan. Så ett tips om ni gillar sex and the city - va med o tävla! 

Klicka på bilden för att komma till tävlingen


Saga - "Klara får ett syskon"

Jag går en kurs som heter skapande och i kursen fick vi i uppgift att ta upp något viktigt
och på något sätt göra så att det blir enklare för barnen att förstå tex göra saga, film m.m
Själv valde jag att skriva om att få ett syskon. Ja skrev om hur barn blev till och hur det kan kännas
att fåe ett syskon både avundsjuka och glädje.
Jag vet att jag inte är någon konstnär men trots det så är jag faktikst nöjd med mitt arbete.Visste du att. . . ?

Man sväljer 5 spindlar under sitt liv

Fjärilar smakar med fötterna
En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
100 personer dör årligen till följd av att ha satt enkulspetspenna i halsen.
Elefanter är det enda djur som inte kan hoppa
Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför
Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.
En snigel kan sova i tre månader.
 Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
En struts öga är större än dess hjärna.
Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33.En krokodil kan inte sticka ut tungan.
Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.
Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.
En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.
Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.

Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.
Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.
En igelkott har ca 6000 taggar

Den som drcker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord
Bara 6% av alla rabbatkupponger som trycks används
Den tandläkare som dragit ut flest tänder drog ut minst 2000744, de finns bevarade, mellan åren 1864 och 1904, dvs. ett genomsnitt på 185 tänder per dag.
En myra kan lyfta 50 gånger sin egen vikt.
En miljard sekunder motsvarar ca 31 år

Det tar ca 507 år för en snigel att ta sig runt jorden.
Toalett ringen är renare än tangentbordet.
Det vanligaste namnet i Sverige är Maria Johansson
Endast två personer vet receptet till Coca Cola.
I Japan kan man köpa kalsonger i automater.
Världens längsta namn på en stad består av 167 bokstäver.
En engelsk kvinna har haft ett nysningsanfall som varade i 978 dygn. Under det första året nös hon en miljon gånger.
Jo-Jo:s var från början ett vapen i Filipinerna

Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna.
På japanska uttalas orden för fyra och död på precis samma sätt. Detsamma gäller för orden för nio och smärta. Därför har inga hotellrum i Japan nummer 4 eller nummer 9.
En spermie åker fortare än en vanlig moped.
Högerhänta lever i snitt längre än vänsterhänta.
Det finns 293 olika sätt att ge tillbaka växel på en dollar.
Det vanligaste namnet i världen är Mohammed
Krokodiler sväljer stenar för att de hjälper dem komma ner längre i vatten

Var 4:e/5:e person på jorden är kines
Oprah har sex tår på ena foten


På Reklam För Klockor Är den Ställd På Tio över Tio, för då ser klockan glad ut och då vill folk köpa klockan
Hypernervaukustiskadiafragmavibrationer = Vanlig hicka

Fruktansvärt trött !


Var bara hos tandläkaren en jätte liten stund och sedan kom jag hem och fortsätte med pluggandet, det är tufft men ett måste! Nu är jag helt slut så att kolla något avsnitt av OC och äta något gott till det låter bra tycker jag : )


Tandläkaren

Godmorgon. Vad har ni för er?

Fick ju sms igår om att vi var lediga idag, skönt med en sovmorgon till tänkte jag men icke för då kommer jag på
att jag skulle till tandläkaren klockan 10,00 och eftersom de har stängt tandregleringen (där dem har det för tandställning) så måste jag åka in till Kristiandstad. Mamma följer med mig som tur är annars hade jag aldrig hittat.
Men jag förstår mig inte rktigt på henne jag går i skola Kristiandstad ju och pappa jobbar där så brukar åka in med honom och då tar det cirka 30 minuter , men mamma hon vill ha 1½ timme på sig. Hur tänker människan egentlige? Kommer ju få sitta i väntrummet och vänta en massa. Men hon är snäll som följer med så bäst at göra som hon vill.

Måste snabba mig nu, ska köra snart men vi hörs senare idag.

Sallad - så gott och så nyttigt!

Åt precis kvällsmat. Mina föräldrar hade gjort kotlett och potatis men så var salladen slut och kvällsmat utan sallad ddet går bara inte för mig. Jag vet inte när jag blev så beroende av sallad helt plötsligt för innan åt jag det aldrig. Men nu ja då är det sallad som gäller till frukost, lunch och middag. Men det är ju nyttigt och gott så är ju bara att se det possetivt.

Oftast så har jag salladsblad, gurka, tomat, lök, vitlök, ost och banan i min och salladskrydda över det, ljuvligt gott.

 

Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket, göra mig en smoothie och sedan är jag redo för att återigen börja plugga. Ni som säger att Barn och fritidsprogrammet är slappt ni vet inte vad ni snackar om. Men tack och lov är jag ledig imorgon så kan plugga till sent och har även dagen imorgon på mig.


Ben och Jerry glass och vitsippor i skogen

Har haft en rätt så trevlig dag . Vaknade vid halv 8 eftersom jag inte visste om jag skulle till tandläkaren men det skulle jag inte. Eftersom jag änså inte kunde somna om så ritade jag klart sagan, så har typ gjort så långt som jag kan göra med den här hemma nu. Sen vid två tiden så kom Alexander hit. Vi åt Ben och Jerry glass och gick en runda i skogen med min syster.

 Första gången jag smakade Ben och Jerrys glass och jag hade rätt så höga förväntningar men den levde inte redigt upp till dem. Men god var den. Nästa gång blir det halv backed eller vad det nu heter, den hade inte den där vi var.
Sen blev det som sag skogen med Elinor och Alexander och vitsippor plockning(misstolka inte bilden)

Måste snart leta upp mina anteckningar i provet massage och idrottskador för de är försvunna. Egetnligen hade jag tnkt kopiera en klasskompis anteckningar eftersom mina är försvunna men fick ett sms där det stod att vi var lediga imorgon så det är bara att börja leta som en galning och sedan plugga.

Föräldrar ska ALLTID vara på varandras sida!

Jag kan väl knappast vara den enda som har med föräldrar som alltid ska hålla med varandra.
Det spelar nästan på ingenting roll vad det gäller de är ändå alltid på varandras sida.
De behöver knappt veta vad man har grällat med den andra om så fort dem hör att man grällar med en av dem så ska den andra vara på den sidan och lägga sig i.
Det är så enormt störigt. Just nu är det fullt liv i detta huset alla bråkar med varandra , så enormt störigt!


Starlet

Tänkte ägna de sista timmarna av denna helgen av att läsa min mammas gammla starlet tidningar.
För även om tidningarna egetnligen passar bäst för yngre tjejer och serien är rätt så larviga så kan det vara ett
hyffsat kul söndagsnöje innan man ska sova. Iallafall om man läser de gammla tidningarna från 60-80 talet typ. 


 


Gör en saga om att få ett syskon

Ja, det blev som sagt en dag full med plugga och även en film. Dessutom har kim varit här på besök men typ bara 10 minuter fick nämligen ett sms där det stod att han var ute och sprang och just nu befann sig på min gata. Så skrev tillbax att han fick komma in en stund om han ville det.

Ska fortsätta med mitt pluggande men det är rätt så lugnt för just nu håller jag bara på att göra en saga, den ska handla om att få ett syskon. Att göra läxa måste inte vara tråkigt utan kan faktikst vara helt okej. Att göra ren saga är kul och att skriva om dagens kroppsideal och Kvinnomisshandel är intressant däremot att rätta mitt mycket stora samhällsarbete är INTE alls lika kul, det är skit tråkigt! 
Som sagt dags för nästa bild nu.


Veckan i korta drag

Nu har jag inte bloggat på ett tag det beror på att jag inte har haft sladden som man ska ha för att föra över bilder från mobilen till datorn vilket gör att jag inte har kunnat lägga in bilder här som jag vill ha. Men nu orkar jag inte vänta mera så får väl kanske bli en remix av lite blandade bilder sedan.

Måndag - Jag vet att jag redan har skrivit om denna dagen men eftersom jag kommer att skriva om alla andra dagar denna veckan så kan ju lika bra nämna denna dagen också. Plugg på förrmiddagen, stan med Kim då vi fixade med Gians presenter och sedan på kvällen hade Alex tråkigt så han fick komma hem till mig men hade inte riktigt tid så han lekte med min lillasyster Elinor och sen kollade vi mest på TV.  

Tisdag - Träffade Gina den dagen. Blev pizza, en runda vid finjasjön där vi doppade fötterna och så fick hon en väsnkapsbok av mig som jag hade gjort själv i 20års present och försenad studentpresent. Sedan på kvällen var vi hos Kim där även Andy och deras kompis Alex var. Vi kollade på tv också fick Gina 20års present av mig. andy, kim och tanja. Presentkort på Makeuprådgivning, presentkort på kicks och presentkort på Massage.

Onsdag - Har redan skrivit detta men vi höll i en aktivtsdag för högstadiet. Min grupp höll i tipsrundan vilket var slappt och vi kunde bara ligga och sola långa stunder vilket slutade med lite solbränna.

Torsdag - Skrev prov denna dagen om Sveriges statskick. Känndes sådär men det är bara att hoppas på ett godkännt. Sedan var det ju även valborg denna dag. Tanja som jag hade bestämmt att fira valborg med kunde inte längre eftersom hon var tvungen att plugga på sin tenta. Istället åkte jag in till Kstad med Kim, Nille och Alex där vi skulle träffa Bea,Freja, Sandra och en kille till som jag inte kommer ihåg namnet på. Först var vi och grillade korv i tivoliparken det var trevligt och myssigt. Och en sak som nästan måste nämnas är ketchup flaskan ja man kunde inte få ut något ifrån den och när man väl gjorde det så sprutade det som fan. Efter grillningen åkte vi allehopa alltså 8 person i Kims bil hem till Bea. Där vi chillfestade. Lite folk kom och gick. Somnade sedan en timme på Beas säng innan vi åkte hem. 

Fredag - Hade bestämmt mig för att ha plugghelg så det blev en hel del pluggande. Sedan på kvällen så var det grillning som gällde på fredriks balkong men när jag och Alex var i affären så fanns det varken korvbröd eller hamburgarebröd så då bestämmde vi oss för att det fick bli en pizza att dela på. Gott det med! Kom upp till Fredrik där det spelade rockband. Kvällen slutades med film uppe hos Alex.

Lördag - Skrev klart mitt arbete om kvinnomisshandel idag. På kvällen hade vi gäster och sen skulle det blivit fest med macdonalsgänget (de som jobbar där brukar nämligen festa tillsammans) men vi fick inte komma dit sen och Sandra som jag skulle ha umgåts med kom aldrig till Kim. Men jag var iallafall en sväng nere i djupadalsparken med killarna. Men det var rätt segt och det blev tidigt hem. Satte mig framför datorn och fastnade.

Söndag - Ja då var det söndag och ja kan redan berätta vad som kommer att hända denna dagen plugg och Tv. Fast egentligen kan man väl aldrig riktigt veta.