Btw

Jag har skit tråkigt, underhåll mig ! ;)Ivö
Flickan från ovan

Nu ringde Kim och undrade om jag skulle med till Sandra men som sagt så skulle jag gå och sova och förresten om ni undrar vilken bok det blev som jag ska läsa så blev det, flickan från ovan ;) En bok om flicka som blir mördad och som uppe i himmeln kan önska sig vad hon vill förrutom det hon vill mest att komma tillbacka till jorden men hon kan se ner på hennes nära och hur de letar efter mördaren. Har hört mycket possetivt om boken så på tiden att jag läser den nu.


Familjekväll

Fan jaha så radderade jag allt som jag hade skrivit är inte det himla typiskt. Ville bara säga att det inte blev något med Sandra vilket är mitt eget fel. Men jag hade rätt trevligt här hemma med familjen och ett bra tag sen vi umgicks allihopa. Spelade kortspel och åt chips.
Jag har även kollat efter jobb idag men man behöver ju körkort på typ allihop , störande men jag ska ju ta körkort men skulle ju behöva ha det nu om jag ska söka jobben. Hittade inget jobb om förskolelärare (fast tänkte ju ringa och höra ändå) men jag hittade ett jobb som barnflicka till två barn vilket också låter som ett jobb som skulle kunna passa mig. Men frågan är bara om det är bra betalt , jag tror ju inte det och sen är det väl jobbiga arbetstider med.

Nu ska jag ialla gå och lägga mig och läsa en bok, vet dock inte vilken för boken som jag höll på att läsa "En shoppaholics säger ja" läste jag ju ut i förrmidags. Den serien tillhör ju grenen komendi vilket jag faktikst aldrig brukar läsa men nu ska jag återgå till mina lite mer tragiska böcker för de är sånna jag har i bokhyllan och vissa av dem har faktikst stått där i flera år fast att jag hört en hel del possetiv kritik om dem så kanske på tiden att jag läser ut dem. 


Film, snack o dipp

Igår var Gina här vi såg på film, snackade om gårdagen och dippade chips och grönsaker, myssigt ( :
 


Idag hade  jag, mina systrar och mamma tänt åka ut till Åhus med husvagnen men pgr av vädret så blev det inte så. Låg kvar i sängen istället och läste klart min bok "En shopaholic säger ja". Det finns ju ändå inget vettigare att göra i detta vädret. Men ska nog träffa Sandra ikväll : )

Utflyttningsfest hos Andy

Andy hade som sagt utflyttningsfest i lördags. Stack först hem till Kim där även David, Gina, Fredrik och Uffe var. Jag och gina gjorde vid oss lockade håret och målade naglarna medans killarna kollade på film. Sedan åkte vi hem till Andy. Mycket folk som kom dit vilket alltid är trevligt. Det spelades rockband och festade men Andy blev rätt packad och började spy i vasken och då var det ju bara för oss andra att bege oss ut. Men festen var trevlig blev lite chokad när jag dock fick veta att jag hade vetat i flera år vems Andys flickvän var men hon inte kläckte ur sig det förräns på festen hähä. Vi gick till Qbar sen där man träffade lite folk, Ek och killen som jag sedan förrut hade bjudit på min student utan att veta om det. Trevlig kille det. Det slutade dock i lite kaos alltihop , men jag hoppas att du inte allt för sur, känns som du är det.
Efter Qbar blev det lite pizza och besök hos Kim innan jag sov hos Nille (hade ju varit så dum att jag la väskan i Davids bil eftersom den vägde en hel del när vinet som jag inte öppnat låg där i. Men även hemnycklen låg där i så kunde ju inte sova hemma)Jävla blogg!"

Jag är irriterad just nu på min blogg som fan fick mejl av de som tar hand om blogg.se att jag skulle gå in på en sida och sedan fixa en massa saker som skulle stå där om bloggen. Men det blir inte bättre bara värre och jag känner just nu bara för att skappa en ny blogg. Vet inte alls hur jag ska göra för vill ju eg ha kvar denna :(

Det var en massa missförstond som hade hänt förrut, folk som säger olika saker. Men nu är det faktikst hyffsat lugnt.
Har fortfarande inte berättat om förra helgen då det var spelkväll/fest hos mig på fredag och fest hos Jonna på lördagen. Vet inte om jag orkar skriva så mycket om det egentligen, men trevligt var det!

Både i torsdags och igår (fredag) var vi på helsingborgsfestivalen.
Först på torsdagen var jag och gina på väla och shoppade lite det blev skor, jeansleggins, byxdress, och underklädder sen åkte vi in och träffade Kim och David på stationen. Igår var vi samma gäng + Bea. 

Jag orkar inte skriva så mycket för seriöst undrar jag om jag bör bytta blogg för jag får verkligen inte detta till att fungera tråkigt nog och då är det ju ingen ide att skriva en massa saker om jag ändå ska bytta sen :/ 

Orkar inte med bloggen just nu så dags för lite kladdkaka, glass och jordgubbar istället  

:'(


OK min blogg har blivit en anning privat men det kan inte hjälpas ibland behöver man bara skriva av sig.

Jag mår inte alls bra just nu men jag ska inte klaga för jag får skylla mig själv.
Jag har sagt det förrut och säger det igen, fan alla skulle haft det bättre om inte jag fanns.
För omedvetet sårar jag folk och de känner sig som en dörrmatta. Folk som jag verkligen bryr mig om.
Var meningen att man skulle sett på bio ikväll men får nog tänka om för om jag nu sårar någon så ska inte denna personen behöva träffa mig.

Pizza med mamma ( :

Först var jag och jobbade i affären idag och sen när jag hade slutat så kom mamma och skulle bjuda mig på pizza på en pizzaria (: Gott tack mamma!Sitter här med Elinor och ritar ritsagor just nu, skulle träffat Gina sen men hennes chef hade ringt efter henne så hon skulle jobba.Vad ska man säga? Bloggfight? För fan jag trodde vi var vänner. Visste inte att ni trodde att jag var sådan som medvetet ville såra andra :O Riktigt sjukt! Men om ni vill något så säg det face to face istället för i en blogg för fan!


Kanske svårt för er att förstå men. .

Ok , fan vad hårda ord man fick ta nu bara för att jag är osäker av mig. Höll på att skriva här och försvara mig precis som jag gjorde i ett sms innan. Egentligen var det inte för att försvara mig heller utan för att skriva av mig.
Men som sagt lär man känna en person mer så kan det faktikst hända att det kommer känslor då, okej?
Jag är fan inte säker nej men jag tänker inte röra någon så länge och tänker ta mig en funderar för som sagt någon har stält ultimatum och det förstår jag. Det enda jag vet om just nu är att jag saknar dig och att du är den sista personen som jag vill såra!!

OBS en anning PRIVAT!!

Vad bör man egentligen göra när man känner för att skriva av sig?? Bör man låta bli eller skriva egentligen asså? Bästa sättet vorre väl om man kunde skriva på något ställe där inte lika många såg men vart skulle jag då skriva, kanske kan man göra så att man kan låsa visa inlägg så att bara vissa kan se? Får kanske ta och kolla upp det.

I alla fall så sitter jag här nu och funderar. Hur kommer det sig att jag hamnade här i livet? Hur kommer det sig att jag och den där killen som jag hade på G det med för 2 år inte kan låta bli att tjaffsa? Vad är det som gör att han efter 2 år fortfarande har känslor för mig och beter sig helt svartsjuk? Hur kommer det sig att jag inte kan låta bli den killen som jag för 2 månader inte alls kunde tänka mig något än som vän med??


 Jaha nu var det som jag inte har gjort på typ ett helt år gjort och vad ska man säga det var skönt. Men vad är det som händer egentligen? Jag och mitt gammla ex bara bråkar och nu är faktikst kontakten helt bruten. På ett sätt känns det lite sorgligt, man har ju de gammla minnerna kvar men sammtidigt måste man tänka på hur det var nu i slutet och det var verkligen inte bra. Tjaffsade hela tiden och kunde inte träffas utan att jag var irriterad och han snackade om svartsjuka. Funderar på att skaffa nytt nummer för orkar inte med att han ska ringa mig hela tiden men samtidigt vill jag ju inte behöva skaffa nytt nummer pgr av det.

Men som sagt hur kommer det sig att jag hamnade här? Har jag och killen som jag för 2 månader absolut inte kunde tänka mig att bli tillsammans med något på gång nu helt plötsligt? Eller bör vi hålla oss till att vara vänner? Han ställde ett ultimatum igår och förviso har han helt rätt , vi kan inte fortsätta så här för det kommer sluta i kaos.

Men han får faktikst vakna snart den sovtutan för han bara sover och sover och på tal om att sova är det inte meningen att om man sover med en kille så ska man sova tillsammans och inte en meter ifrån varandra?? Hum kanske ändå inte är någon kille för mig.

Film och Cheeskake

Skulle ändra min blogg lite testade nya färger o försökte göra nya hearder dock slutade med att jag bara bytte ut en bild i den gammla. Nu tänkte jag iallafall äta lite av min cheskake som jag gjorde i eftermiddags och se på filmen Van.Wilder.Freshman.Year. och sen ska jag sova hyffsad till hade jag tänkt så att jag orkar upp tidigare än 12 imorgon (vilket jag inte brukar göra) och inte behöver stressa iväg till jobbet.


Inte på topp idag :/

Ok just nu suger jag och mitt självförtroende väldigt mycket, jag har  väl en sådan dag helt enkelt.
O jag får verkligen för mig de mest konstigaste sakern att jag kommer gå arbetslös till hösten (o resten av mitt liv) , att jag verkligen inte duger som människa utan är helt värdelös, känner mig ful och äckligt och känns som om alla hade haft det så mycket bättre utan mig för jag är bara ivägen och att jag inte borde vara värd att ha några vänner egentligen osv. Ja ni vet nog själva hur det är?


Grillning vid sjön med familj o sen filmkväll med vänner

Det blev lite ändrade planer det visade sig att jag hade missförståt Kim han var ute och tränade och ville bara springa inom och ta ett glas vatten hos mig. Följde med Elinor, mamma, pappa, mormor o morfar till en sjö sen där vi grillade och badade. Tog en hel del kort på sötaste Elinor ( :

När jag kom hem sen så tog jag mopeden till Kim där även Nille och Gina var. Vi kollade på film och sen ville Nille ha kex så vi tog allehop och körde till macken så han fick köpa sina kex.

Idag har jag jobbat , gått en runda på stan och köpt mascara där jag även träffade Sandra. När jag kom hem gjorde jag cheeskake, så den är väl klar sen vid 9 tiden. Tror inte jag ska göra så mycket ikväll är fasktikst trött. Se på film/läsa och äta cheeskake.

Fågelunge i skyltfönstret

Idag när jag jobbade så flög det in en fågelunge och satte sig i skyltfönster lite komiskt faktikst, kom ju in flera kunder som skulle säga till. Sen var det ju problem att få ut den fick jaga den och gud vad den flaxade med vingarna. Men tror faktikst att den flög ut av sig själv till slut. Men nu måste jag damsuga rummet och ducha för först fick jag ett sms av Gina att hon tänkte komma hit typ vid 6 tiden och nu frågade även Kim om han fick komma hit och bada i våran pol vid 6 tiden. Så klart dem får komma hit o bada. Men annat var det förrut på mellanstadiet hade jag så kallat kompisar som inte brydde sig om en resten av året men sen väl på sommaren så skulle de komma hit o utnyttja en för att få bada i vår pol. Blev riktigt trött på dem till slut och insåg vilka mina riktiga vänner var (för sånna hade jag ju förstås också ;)

Men nu ska jag som sagt damsuga rummet och sen ducha.


Tivolirock och lite annat

Godmorgon eller vad man nu ska säga, vaknade precis och ska strax iväg till affären och jobba men bara i 2 timmar ju,
Tänkte först bara skriva lite om dagarna som har gått. Och då får vi ju förstås börja med i lördags då det var tivolirock , en mycket trevlig dag. Åkte dit vid halv 2 tiden på dagen , fiick sitta i bilen och häla över cidern i glassflaskorna till plastflaksor Gina och Kim trodde inte att jag skule fixa det men klart jag gjorde det däremot gick det lite sämre för Kimsan men han vägrade ändå att ta emot min hjälp. Han se sista låten med Erik Hassle och sedan var det dags för Markus Krunegård som enligt mig har en del bra låtar. Nille kom in sen för han jobbar natt och ville sova ut innan han stack till tivolirock. Åt mat från donkan, såg lite på Dead by april, träffade syster, såg sugerplum fairy, lärde mig ta riktigt halsblås på cigg rätt sjukt att man har rökt i 2 år men bara tagit munblås, fast åt andra sidan så har det ju inte varit lika farligt. Det trevligaste på hela kvällen och andledningen till att jag egentligen var där var ju förstås THE SOUNDS =D =D så himla underbara konserer ju. En främmande kille föreslog att jag skulle sitta på hans axlar men tre vakter såg det och pekade surt på oss så det var ju bara att hoppa ner. Lite fjantigt tycker jag allt Lillasyster fick sluta tivolirock i år.,Efter tivolirock gick jag in med Gina, Kim, Nille och Erika och åt pasta o sedan var det dags att köra hem.
Dagen efter på söndagen som jag redan har skrivit om så var jag  mest seg spelade the sims från förmiddag till kväll tills det  slutade fungera, vilket var väldigt irriterande. I måndags jobbade jag och såg film  med Alex och hans kompis som kallas för dockan :O En film om någon typ som skulle in i fängelse och tränade upp sig på alla märkvärdiga sätt inför det. Rätt skum film. Den andra filmen som vi såg var Holiday en film som däremot var bättre. Kärlek, drama, komendi kan man väl kalla det för det var två tjejeer som var trötta på killarna i den staden de bodde. Den ena tjejen hade vairt kär i samma kille i 3 år men han var förlovad med en annan och den andra tjejen hade precis gjort slut med sin kille. Eftersom de är trötta på ställerna där de bor så kommer de på ideen att bytta bostad och liv.
Sen igår hann jag med en hel del på dagen. Jobbade, körskolan och sen  tyckte jag faktikst att det var på tiden att jag besökte farmor och farfars grav har ju inte varit där sen deras begravning. På kvällen ville jag och Sandra först och badade i luhursjön men eftersom Kim inte ville köra oss dit och det nog ändå hade varit kalt där så stack jag hem till henne. Där vi mest chiillade, pratade och var ute med hennes hundar.


Men nu måste jag verkligen gå upp och fixa till mig , måste ju dra till affären om typ 10 minuter :O :O

Jobbat i affären idag

Skulle eg till Bakken idag i Danmark men eftersom vi blev lite oens i familjen så blev det inget utan idag har jag istället varit nere i affären och jobbat i 2 timmar. Måste ju erkänna att det inte är världens roligaste affär att jobba i men det funkar.

 


Sedan har jag inte gjort spec mycket håller på att städa rummet nu. Om jag är klar inom rimlig tid viket jag förhoppningsvis snart är så ska jag se film med Alex och hans polare. Fråga inte mig vad det där med pausen tog vägen någonstans.

Nej ska fortsätta med städningen nu

Charmtrollet Elinor <3

Hmm Elinor min yngsta lillasyster kom hem efter att ha varit iväg i nästan 1½ vecka och självklart var jag ju tvungen att umgås med henne då istället för att greja med en ny design på bloggen.
Vi kollade på en massa gammla bilder på henne och gud vad söta bilder det  finns på henne.
Nu har hon gått och blivit stora flickan däremot, 6år och ska börja skolan (0an) till hösten


Ny design?

Fan hade ju ägnat hela söndagen åt att spela sims . Men vad tror ni händer då? Jo hela datorn får sinne och mitt virusprogram tog väck the sims :O Så irriterande . Men ska nog faktikst ändra design på bloggen istället nu , var ju himla länge sedan.


Seg söndag med the sims spel

Idag har jag spelat The Sims typ hela dagen vilket är ett mycket bra sätt att fördriva en seg bakis söndag då man inte orkar gå upp tycker jag. Gårdagen var jätte trevlig och jag kommer att skriva om den senare men nu ska jag äta mina pommes som jag har blandat ihop med fiskpinnar, sill, bacon , ketcup, majonäs och kryddor en väldigt konstig röra jag vet men det verkar hyffsat gott ändå.


Dirtytalk on a balcony

Fest igår då som sagt i Krisitandstad , förfest hos Freja där det blev en hel del snusksnack på Frejas balkong fan det måste vara bland det roligaste som finns att snacka snusk eg hehe. Mycket roligare än att snacka bilkörning tycker jagl. Omoget kanske? Men vad fan! = ) Sen drog vi in till kristiandstad (stadsfestivalen) åt på Sub way så gooot och var inne i öltältet.

Efter en god nattsömn med väldigt konstiga drömmar om tre kant, om andras ex, om syrrans tröja och om Michael Jacksson så är jag nu redo för tivolirock. Det ska supas och ses en massa bra band/artister som  The Sounds, Markus Krunegård, A Camp , Lillasyster, Erik Hassle m.m.
Nej nu ska jag börja pepa inför ikväll, lyssna på musik och fixa mig. Vorre ju bäst om man hann städda rummet lite också.


Fest snart och landskrona karnevall igår ( =

Jag är hemma hos Nille med Gina. Vi väntar på att Dennis, Makke och Kim ska komma de ska egentligen komma kl 8 men blir nog inte förräns halv 9. Sen bär det av till Krisitiandstad där Freja ska ha förfest och sedan ska vi in till centrum för det är nämligen stadsfestival där, som jag kanske har nämt tidigare?

Igår var vi förresten på landskronakarnevall. Så himla många underbara minnen man har därifrån. Men i år var inte ett av de bästa åren får jag väl erkänna nej det var rätt segt. Fast det hade ju förstås sina roliga stunder. Gina och Nille hittade Coca Cola vanilj och Coca Cola Cerryberry som de inte har på något annat ställe så de köpte ett flak var och ett flak till Kim.
Var nere vid havet en runda, kollade i stånden och shoppade två klänningar och lite undisar. Skulle eg sett Timbaktu kl 11 fast vi hade åkt dit väldigt tidigt och började tycka att det hade blivit väldigt segt och dessutom frös vi så vi åkte hem fast stannade till vid Max och åt Hamburgare ( :

Hästvedamarknad igår

Först hembyggdsparken igår med Nille och hans son Hampus som var väldigt söt. Sen blev det Hästveda marknad hade ju eg bestämt att åka dit med Sandra och Susanna men sen ville inte Susanna så åkte dit med Nille, Kim och David istället. Lite spec att umgås länge med bara killar. Köpte fia med knuff som suppspel lite för små glas dock och två filmer varav en till Elinor.
Men nu är det dags för mig att gå upp, Landskronakarnevall nästa och nej det blev inte alls som jag hade tänkt mig i år. Hade ju tänkt tälta med Alex och massa andra vänner men nu gör vi det bästa av saken.


Hemmakväll

Pratade om att dra till Qbar eller krisitiandstad festivalen med Sandra och Uffe ikväll. Men jag är rätt seg och har inte riktigt lusten till något av det så det blev en slapp hemmakväll för mig ikväll. Jag lagade pommes och lite korv till mig och nu kollar jag på Spring Breakdown.


RixFm igår

RixFm var på Kristiandstadfestivalen igår så efter att jag hade varit hos Nille och käkat upp min pizzabit från gårdagen så tog vi tåget in till Krisitandstad där vi träffade Gina och Freja. Gick på jakt efter dricka fast jag tog en milkshake istället dock var inte den så god. Sedan började klockan närma sig 8 då Rix Fm skulle börja så vi gick dit. Träffade även Sofie, Dennise, Isa, Erika och erikas kompis där och sen kom Kim. Det var ju inga jätte bra artister egentligen. E.M.D, Velvet, Janet, Kim, Ola, Star pistols och style. Fråga mig inte varför men helt plötsligt på Style så brast det och tårarna började rina. Fråga mig inte om varför men jag saknar tiden som en gång var men som vi förstörde.

Efter RixFm så gick vi lite runder åt mat på burger king osv. Sandra ville att jag skulle komma på någon fest men det blev inte så för det var för långt iväg.

Idag har jag inte gjort så mycket. Alex kom hit vid 1 tiden och gav mig en biljett till tivolirock eftersom jag slarvat bort min andra. Blev förvånad men glad. Tack. Efter att han gått gjorde jag lite mat pasta med skinksås och salad. Åt det och låg på tv och kollade på rom raiders, homemakeover och Tyra Banks show.

La mig där ute för en stund sen för att plugga körkortsteori men jag orkar faktikst inte med den värmen som det blev ute när jag sk plugga så får plugga här inne istället och ska fortsätta med det nu.


Hmm vad ska man göra nu?

Pappa har fixat så att jag kan ha en annan skärm till datorn för det var ju den som gick sönder.
Ligger i sängen och funderar på vad jag ska göra. Måste bara betala räkning först men sen.
Borde ju egentligen ta och plugga körkortsteori men är inte så sugen på det egentligen, kanske ringa o höra
vad Nille och hans son Hampus har för sig.


Ikväll ska jag iallafall in till Kristiandstad festivalen igen för nu är RixFm där ( :

Grillfest och kristiandstadfestivalen

Det blev ett jävla bråk hemma igår mellan syster och mig. Ni vet sånt bråk som spårar ut totalt och det slutade faktiskt med att min dator blev slängd i golvet utav henne. Så nu lär det bli mindre bloggande så att ni vet om det.

Efter allt tjaffs där  hemma begav jag mig dock till Kims polares Alex på grillfest och sedan bar det av till Krisitiandstad festivalen , hängde en hel del med Sandra inne i öltältet. Orkar inte skriva så mycket men det var iallafall trevligt.

Har umgåts med Nille hela dagen och sitter hemma hos Kim nu, själv med killarna. De är lite speciell att umgås själv med en massa grabbskämt hela tiden.

Men vi hörs kanske inte lika mycket skrivande som förrut men. .

Bad och sol nu ( :

Har städat nästan hela rummet nu eller det får bli lite finslipning och damsugning imorgon. Nu ska iallafall jag gå ut och sola o bada. Ikväll blir det fest som sagt och jag funderar på att dra lite tidigare till Nile har nämligen locktång där.

Det funderar förresten inte att kommentera min blogg har jag nu hört från flera håll, måste kolla upp detta. Vart vänder man sig måste ju finnas någon som tar hand om sådana saker

Stranden och Kristiandstaddagarna igår

Sitter här och äter pasta och köttröra typ med skinka,bacon och korv.
Igår var det då först sölvesborg med Gina, mamma, moster och Elinor.
När vi kom fram till havet såg vi dock att det inte gick att bada där pgr av
algblomning.  Det var verkligen jätte äckligt vatten. Men vi låg på stranden
 o bryggan o solade också gick jag och gina på  mindre lyckad matjakt.
Fast det blev till slut mat på hoteles  resturang vid havet,  jätte gott.  
På vägen hem blev det glass.

Sen följde Gina med oss hem och badade i polen, det är så himla
roligt för Elinor har blivit jätte modig och duktig i vattnet. För bara några
dagar sedan höll hon sig enbart till sin simring. Men nu simmar hon utan
den (inte så bra men med lite träning så) , hoppar själv, dyker, ställer sig på botten osv.

Sen på kvällen drog vi in till Kristiandstad för det var nämligen festival där.
Men först var vi uppe hos Fredrik och Elin och hängde lite. Sedan bar det av
mot kristiandstad med smurfmusik i högtalarna. Det finns en av deras låtar
som är lite snuskig tycker jag och Nille. De sjunger att de tänker på blåa kropp
o om famnar o att de snart ska smurfa ihop. Vad betyder smurfa eg?
Vi gick mest runder, åkte en karusell och så tog jag mig med en jätte myssig nale
med sån griptång medans Fredrik tog bolar till dem andra.  

Glömde min mobil under Beas kudde kom jag på sen fast ringde till Freja som hade den nu
och ska nog kunna få den på måndag. Men bara så ni vet så har ja ingen mobil för tillfälet.

Idag blir det sol, bad, städning och fest. Jag har tänkt städa länge nu men någon ordentlig
städning har det fortfarande inte blivit så måste verkligen ta tag i det idag.

Ice Age igår och Sölvesborg nästa

Igår var vi och såg på Ice Age. 9 stycken var vi och det var mycket trevligt, rekomenderar absolut filmen för den var mycket rolig även om den var seg emellanåt. Sedan drog vi upp till Nile , jag var lite osocial och spelade sonic medans de andra snackade. Folk drog rätt tidigt och vid 23 var det bara jag och Nile kvar, tänkte också dra rätt tidigt fast det slutade med att jag stannade till 3 då Nile skulle iväg och dela ut tidningar, tidningsbärarare är han ju.Fast att det blev sent somnade väl vid halv 4 så gick jag upp nu klockan 8. Ska till Sölvesborg där det om det som nu är fint väder ska bada och solas annars fanns det tydligen en marknad som man kunde gå på om det inte var bad och sol väder. Men ska sätta igång nu och fixa till och äta frukost kl är ju redan halv snart och vi ska köra 9.

Strand på Listerlandet. Foto: Eijer Andersson


Du kommer alltid att vara speciell

Igår kom de upp minnen, minnen om en tid som var för lite mer än ett år sedan. Vad ska jag säg? Tror det eller ej men jag saknar saker som en gång var. Fast attt jag vet om att det  verkligen inte funkade. Det var ärligt talat mest kaotiskt och en massa tjaffs. Du var en så himla fin kile fast vi var på tok för olika.  Även om det aldrig kommer bli som då så ska du veta att du faktikst varr speciell för mig och det finns stunder som inte jag heller kommer att glömma.


Uch tycker egentligen  inte om att läsa det där för orkar inte tänka på hur tokigt allt blev och hur mycket jag egentligen fick stå ut med.

Jag vill fan bara hitta någon att dela allt med varför ska det va så fucking jävla svårt?? :(


Min övetalningsförmåga är så bäst !

Jag och min övetalningsförmåga är egentligen så himla bra. Efter rätt mycket tjatt från mig över hur bra det är att ha körkort och att riktiga män har det så har jag faktikst fått min vän Nile att gå till körskolan och skriva in sig så nu ska han börja i agusti. Han är 23 år och aldrig kommit till skott men tack vare mig så gjorde han faktikst det nu. så visst är jag bra? ;)
Jag borde egentligen också ta och plugga körkort nu och övningsköra men jag orkar inte så ska spela the sims 3 eller läsa min nya bok som kom idag "En shopaholic säger ja". Men förhoppningsvis blir det att övningsköra senare idag.

Förresten om ni vill veta så gick det bra att jobba nere i affären idag. Syrans pojkvän Mattias kom också dit efter ett tag han hade varit hemma hos oss och hämtat shorts till syster. När min minsta syster fick se det så frågade hon varför och när mattias sa att hon skulle ha dem på sig så sa Elinor "Aha då går hon utan byxor på stan nu då?" Så gulligt ;)

Nej nu blir det som sagt boken eller the sims

Jobba i mormor o morfars klädaffär

Nu ska jag snart ner och jobba i mormor o morfars kläddaffär fast bara i två timmar och tillsammans med syster så det ska säkert gå finjemanj ( :
Tyvär är det en klädaffär för gubbor och tanter nu fast innan hade de byoung (en mycket mer ungdomligare affär) där som också var mormor o morfars affär och då var det mycket roligare att jobba där förstås. Men det funkar säkert nu också.