Paus

o om ni vill veta så har jag inte gjort något jätte spec idag och igår, umgåts lite med Alex. Men det funkar tyvär inte längre och jag får en massa skit att det är så jag vill ha det. Nej det vill jag inte men jag klarar inte av att få typ 50 misade samtal efter varje fredag o lördag kväll, massa svartsjuka det sluta bara med att jag blir irriterad så fort jag ser personen och vi börjar bråka om världens minsta lila skit sak. Vi borde ha kört på att vara vänner istället men tyvär så gjorde vi ju inte det.
 Kankse funkar det senare igen men nu behövs det faktiskt en paus.

Nu ska jag nog se film eller spela the sims , fick nämligen nya the sims 3 idag av  Alex också bjöd han mig på thailandsbuffe . Tack för det iallafall ( :

I natt skulle vist Gina komma hem (hon har varit i Tyskland ett tag) så hon hör förhoppningsvis av sig imorgon : )

Lördagens festande och dagen efter

Hum i lördags efter att vi hade varit på stranden så blev det fest hos Nille. Jag kom dit vid 8 tiden då var bara Dennis och Nille där och jag som hade vågtången där satte genast igång att locka håret. Senare kom det fler o fler vänner. Vi snackade, dansade, hörde på musik, rökte, drack osv. Mycket trevligt. Det blev även till att locka andys hår så han såg ut som ett troll och vaxa nilles håriga bringa.
Sen blev det björket där det blev lite missförstod mellan mig och nille, fan vill inte såra dig för du har blivit en av mina närmaste vänner på bara en vecka vilket är helt sjukt. Men dansade och hade kul. kvällen avslutades med pizza och film hemma hos Nile.


 
Dagen efteråt vaknar vi och sedan kommer Dennis. Och både Nille och Dennis har stora minnesluckor från gårdagen vilket var rätt komiskt att höra på. Kollade på film och spelade sonic. Sen kom Kim o Freja och hämtade oss vi åkte hem till mig för att bada och sola. Sen blev det matlagning hemma hos Kim.  Kim och Freja hade köpt pizzabotten så de gjorde pizza, jag och nille kom fram till att Kims pizza vann o blev bäst. Nille värmde färdig tortilias och jag brände sönder min lilla köttfärspaj.


Stranden med vännerna och nu klädbekymer

Har varit i Åhus med  vännerna idag. Freja, Elin, Fredrk, Kim och Nile badat och solat en massa. Snart är det fest först förfest och sedan björket. Men just nu känner jag verkligen inte för att vara tjej. För vi tjejer har väl nästan alltid samma problem innan vi ska på fest. Vad fan ska man ha på sig? Jag hade köpt en tröja i veckan som jag tänkte att jag kunde haft på mig men så varmt som det är nu så har jag ingen lust att ha tröja och jeans utan det får bli en klänning. Frågan är bara vilken av dem? Har tre stycken jag funderar mellan Hum :O

Bio igår

Egentligen borde jag bli rätt grabbig av mig för jag umgås rätt mycket med dem som igår var jag först nere på stan som sagt med Kim och Nille sen gick jag och Nille på bio  ( : Det är bra att gå på bio med Nile för han jobbar där och  får gå dit gratis med en kompis. Filmen vi såg igår var The Proposal, en riktigt bra och rolig film tycker jag.
Sedan stack vi upp till Kim såg på filmen rec och spelade playstation.

Men nu ska jag snart till havet, bara raka benen och paka väskan och ikväll blir det björket problemet är bara att jag inte vet vart mitt pass är :(

Stan med Kim och Nille

Har varit på stan med Kim och Nille. Det blev några små ärende köpa dricka på systemet, köpa leggins. Dessutom köpte Nille vax så imorgon ska han vaxas och lilla jag är ju trög som vanligt ;P
Han sa till kassörskan "Detta är smärtfritt va?" Varav kassörskan säger "jadå" och jag blir förvånad men tror på det och säger "Synd": Men självklart är det inte smärtfritt och både kassörksan och Nile tycker nog att jag är lite trög och hon säger att hon bara sa det för att lugna han . Eller något likande. Kanske inte låter så speciellt men fan vad jag kände mig trög.
Sen bjöd iallafall Nille mig och kim på fika. Jag ville ha cheskake fast fick bli morotskaka och lite jordgubbsdricka.

Planerna är i full gång om vad som ska göras ikväll.
Filmkväll hos Dennis med vänner?  bio med Nile och kanske fler?  laga tacos och spela spel?  stick till någon sjö? eller något helt annat.  

R.I.P Michael Jacksson

När vi var hos Andy igår så läste någon på internet att Michael Jacksson hade dött. Känns mycket overkligt. Han drabbdes av hjärtstillestånd.

Reach in peace
Hoppas våran popkung får det bra i pophimmlen


Filmkväll hos Andy

Filmkväll igår då hos Andy . Det var jag, Nille, Kim, Therese, Elin, Fredrik, David och Dennis då som kollade på tre filmer. Fast den första gillade inte jag och efter att Elin hade kommit med Ben och Jerrys glass så hade jag blivit jätte sugen på det och fick Nille till att följa med mig och köpa sådan. Först kvantum fast där hade dem inte det så det var bara att gå till Videomix att köpa den där istället. Gud vad gott det är. Blev en hel del snack till filmerna bl så undrade Nile vad det var för någon matta och sa "vad är det för matta? Är det såndär riktigt ludder?" Lite felsägning där ja haha men gud vad vi skrattade. Det verkade även brinna någonstans vid stan för fan vad jag det stank rök o sen såg vi brandbilen.

Men nu börjar klockan bli mycket , halv 2 snart och jag har inte kommit upp från sängen så måste se till att göra det och sen ska jag ner till stan har ju lite ärende där.

Ps. För er som undrar om min fundering som jag hade igår så tog jag faktikst och berättade det.


Funderar

Ska man berätta saker om  man tror att det kan förvära vänskapen med någon eller ska man ta til små vita lögner?
På ett sätt känns det bättre att vara ärlig men sen åt andra sidan jag vill inte riskera något. Kanske bättre att låsas som om ingenting har hänt och då inte använda sig av små vita lögner heller. Fast när alla andra vet så kanske man ska låta den andra personen också få veta. Hum livet kan vara underbart ibland men också förjävligt, jobbigt och hemskt förrvirande ibland.En  annan sak man kan ta o fundera på ska man stanna inne idag , inte så himla fint väder ju eller ska man ta och gå ut?
Jag måste iallafall ta och plugga körkortsteori idag och övningsköra.


Om ni bara visste. . .

Visst verkar allt så enkelt när jag skriver om saker som jag gör om dagarna? Inte äns jag kan tycka att det inte låter som ett trevligt liv faktikst. Jag har lyckats rätt så bra trots allt. Har en hel del vänner som jag ofta är ute med och gör roliga saker  med och en underbar familj. Visst har jag haft problem. VIsst är det inte kul att aldrig haft något riktigt seriöst förhållande när man är 20 år? Visst är känslan att ta den studen två år försent för jälvig och visst önskar jag att jag kunde ha tagit mitt körkort lite snabbare. Men nu är ju läget som det är. Jag klarade faktikst av studenten vilket inte alla gör och nu kan jag gå viddare i livet och jag är på god väg mot körkort.Men mitt liv är rätt bra nu jämfört med vissa andra tider i mitt liv. Det jag nu kommer att skriva om nu kommer de allra flesta utaver inte att förstå, men då får det faktikst vara så för jag skriver inte detta för eran skull utan enbart för min egen och för att jag känner att jag behöver skriva av mig . Jag har varit med om förjävliga saker i mitt liv och saker som jag har försökt stänga av och jag har lyckets jävligt bra för det känns inte som om jag har varit med om dessa saker.  Men trots det så vet jag att jag faktikst har det och att jag har gjort oehört hemska saker mot mig själv. När jag säger att jag har gjort hemska saker mot mig själv så kanske ni tror att det handlar om att jag har skurit mig själv eller något likande. Men enligt mig är detta så mycket hemskare.  Ifall ni visste om att jag hade gjort dessa saker som jag hade gjort mot mig själv så hade ni undrat hur fan jag kunde och det undrar jag förstås själv också.  Det är få som vet Gina, Tanja, Alex, Kim, Andy och sen sa jag faktiskt även det till Nille. Och det är som Nille sa "Man vet inte vad man ska säga". Ni som inte vet försök inte fråga ut mig för jag känner att jag inte vill berätta det för allt för många, jag vill inte att ni ska få en dålig bild utav mig.
Det jobbiga är att det ofta kommer upp diskutioner om liknade saker, en sak som folk inte kan förstå och förviso inte jag heller. Jag kan inte förstå att JAG har varit en sån person.
Suck om ni bara visste . . .

Lursjön med Sandra, Anton och Torgny ( :

Det blev lursjön med Sandra, Anton (brösthåret fast han undrade varför han kalladels för det) och Torgny ikväll. Kvällen började med kub då Torgnys lag vann alla gånger. Sanningen är den att han  var jävligt bra på det men vi säger att det bara var turen. Hoppas inte Sandra blev för ledsen för jag och Anton var rätt elaka mot henne. Vi sa att när någon är trög så säger man att "Nu var du nästan lika trög som Sandra" men det stämmer faktikst lite också.
Sedan gick vi ut på bryggan dit även Amanda och David kom efter en stund, de hade varit där med andra vänner och skulle tälta där sen (vilket jag och måste göra med vänner i sommar känner jag) Iallafall så var jag och Amanda badsugna så vi badade, rätt kul med hopptorn så det blir rätt högt uppe. Dock ska man ju inte stå och fega sig som Amanda gjorde där uppe utan bara hoppa snabbt i.
Jaja åkte hem efter ett tag och om ni vill veta så kör Torgny som en galning. Först skit snabbt och sen bromsa rätt mycket, sen skit snabbt igen.Solat och badat vid polen med vänner ( :

Har legat ute vid polen hela dagen med vänner, eller iallafall sen klockan två då Kim, Nille, Bea och Freja tog hit. Bade , solade och lyssnade på musik. Härligt. Sen vid 5-6 tiden ringde Kim och beställde pizza som vi åt här sen.
Men nu ska jag städa och sen kanske träffa Sandra.


Har inga bilder från  när vännerna var här men två bilder på Elinor ( :

Svar på kommentar

Ojdå hehe Kim sa att det var han som hade skrivit det men inte hade menat min fest utan Metchis fest och då förstår jag honom mycket bättre.


kollar bland mina kommentare och förstår ingenting. Tydligen var det någon som ströde sig på att jag och nille barqa satt och titade och inte släppte loss på midsommarfesten? Uppenbarligen har personen inte varit på min fest och bara kolla på bilden där nere på oss ? Jag vet inte vad ni brukar göra på midsommar? Men själv burkar jag både festa och äta midsommarmat. Och på bilden där nere så sitter vi och äter jordgubbar och glass tillsammans med våra vänner. I övrigt tyckte jag att jag släppte loss väldigt mycket på midsommar. Jag bada i polen , hoppade studsmatta, snackade med allt och alla och dansade runder. Men när jag äter ja,  då vill jag gärna sitta ner och äta känns bättre så än att hoppa runder och äta samtidigt?

Så löjligt att personen dessutom ska vara anonym

Vanlig film eller porrfilm?

Nu kanske ni frågar er hur det gick för mig igår? Hamnade jag hos vännerna som  skulle se på porrfilm? Såg vi porrfilmen, hade gruppsex och fick orgi?

Sanningen är den att ja , jag hamnade hos mina vänner och efter att Nille hade bjudit oss på mat så stack han och jag till VideoMix o köpte Ben och Jerrys som vi åt medans vi kollade på porrfilm. Även om glassen var lika god som vanligt så kändes det en anning spec att äta det o kolla på porrfilm samtidigt. Men till slut orkade jag och Nille inte med porrfilmen och bestämmde att vi skulle kolla på en vanlig film. Det blev Insider en riktig splaterfilm. Eller nja Nille och Kim sa att det fanns mycket värre sådana filmer, men denna var ruggigt nog. Efter filmen började Bea, Freja, Anton och Kim återigen tjata om att se på porrfilm men när jag och Nille satte på en annan film istället så blev de lite irriterad och gick hem till KIm för att kolla på porrfilm. De människorna är lugnt sagt de perversaste jag känner ;P. De säger att de borde visa sina klasskompisar hur perversa vårat gäng är men sanningen är nog den att de borde visa sitt rätta jag inför dem istället? (inget illa menat).

Men jag och Nille låg kvar och kollade på shopaholic fast vi snackade mest om allt möjligt o det var rätt svårt att hänga med i filmen.
Efter filmen slut ringde Kim för att Anton hade dragit och Freja kände sig rätt ensam efttersom Kim och Bea strulade. Vi satte på åter en film Dum och Dumaren, klockan började bli mycket och trots att den var två så kom vi på att det skulle vara ganska gott att  baka något så jag, Kim och Nille stälde oss och började baka negerbolar.

Efter att ha ätit dem och kollat klart på filmen så skjutsade Kim hem mig. Var hemma till 4 men det börjar ju bli en traditon att komma hem vid 4-5 tiden denna sommar och sedan gå upp klockan 12.Ps. För er  som undrar om gruppsex och orgi? Så får ni nog fråga Bea, Freja, Kim och Anton. De säger att ingenting hände men det vet man ju aldrig med dem. Fast kvällen slutade nog ändå som Bea och Kim hade tänkt sig.


Skumma vänner

Ok en del av mina sms skrämer mig . "Du Anton va kanske sugen ikväll och då är nille ledig om du är sugen ;) Eller så får du och Bea bråka om vem som ska ha mig och nille haha" Vad fan snackar Kim om. Jag trodde vi skulle ha en vanlig filmkväll. Men tydligen är det tänkt att de ska se porrfilm, ha gruppsex och få orgi. Nej tack jag avstår!

Kanske något annat kul som händer ikväll om nu inte de får ändrade planer och fixar en vanlig filmkväll

Midsommar och dagen efter grillning vid guldkusten

Jag hatar när jag inte har bloggat om saker som  har hänt på en  gång . Man vill ju inte fortsätta att blogga om annat utan att ha nämnt viktiga saker som har hänt. Känner inte för att skriva så jätte mycket idag heller eg vill mest bara ha det nerskrivet för min egen skull för bloggen är som en dagbok för mig det är så kul att kolla tillbax och se saker som man har gjort.

Så nu börjar vi med midsommar som firades hemma hos mig. Jag, Gina, Nile, Bea, Freja och Erika började dagen med att äta midsommarmat som vi hade köpt dagen innan. Andy, Therese och David spelade kort under tiden.
Sedan blev det förstås jordgubbar och glass och det började droppa in lite mer folk.
Det dracks, badades i min pol, käckades snacka m.m.
Tack alla som kom. Vid 12 tiden kom mina föräldrar hem och då drog vi vidare på fest på en gård. Dt snackades om ifall det egentligen skulle vara så kul på den där festen det kanske inte var så många där osv. Men eftersom det ändå kändes dumt att störa mina föräldrar så drog vi dit och det visade sig vara över 100 pers på festen. Mycket trevligt även det.  Kvällen avslutade med efterfest hos Nille.Kom inte hem förrän vid 5 på morgonen trots det så var jag uppe vid 10 och städade efter oss , dock tvingad av mamma och pappa. Tog två timmar men snacket var redan igång vad skulle vi göra denna kväll. Det hela slutade med grillning vid guldkusten. Trodde vi skulle få plats i en bil men det slutade faktiskt med 5 bilar. Medans de andra grilade riktigt kött som kyckling m.m. Så höll jag mig till korv faktiskt. Sedan grillade vi masmelers (som jag inte kan stava till) till efterät. och spelade kub. Det var en trevlig kväll även detta och många roliga diskusioner kom  upp ." Jag har hört att Incest är okej så länge det håls inom familjen" Tror David har missuppfattat det där lite och snackades även om hur igelkotar har sex med tanke på tagarna, det var någon som kom underfund med att de rulade ihop sig till en bol med den ena på rygg och den andra på mage detta tyckte jag lätt gulligt. Tyvär blev det kalt rätt tidigt så vi var några som drog till Metchi och Anna på fest. Inte så kul direkt så efter lite tjat drog vi hem till Kim och såg på film.


.

Midsommar blev trevligt, får ta och skriva om  det sen. Nu blir det film en hel del är repiga så får se vilka som fungerar . Antagligen blir det grillning och kub vid sjön ikväll men får återkommer om det.

Vi hörs


Ps. Varför känns det som om jag är otrogen när jag är med någon kille fas att jag är singel och borde få göra vad fan jag vill, kanske beror det på att jag tvingas berätta allt för en viss person och han sedan blir skit sur fast att jag ganska tydligt har sagt att jag inte vill va tillsammans med honom?? :O


Bio, begravning och midsommar

Ok, jag har blivit väldigt dålig på att blogga måste väl erkänas, nu är det typ en vecka sen jag bloggade sist.
En del har hänt jag var på bio med ett gäng vänner och såg baksmällan , en väldigt kul film som jag absolut rekomenderar, jag har varit på begravning :( Det känns rätt skumt att jag bara inte kan inse att han har dött. Tycker iallafall väldigt synd om hans barn och Mia som var tillsamamsn med honom. :(
Har även hänt en del andra saker men som är mindre viktiga.
Igår var Gina, Freja, Jeanet, Kim och Nille här vi grillade och fixade inför midsommar och nu idag så är det ju midsommar och det ska firas hemma hos mig. Vännerna kommer hit vid 5 så ska vi käka och festa. Så måste börja fixa med musiken nu. Glad midsommar på er allihop ;D


För jag har tagit studenten, fy fan vad bra jag är

Jag förstår det knappt men nu har jag faktiskt tagit studenten :O :D :D
Det hände i fredags den 12 juni det var upp tidigt på morgonen locka håret, fixa sminket och allt annat som behövdes göras sen klockan 7 befan jag mig i tivoliparken på champangefrukost. Trots det dåliga vädret skålade vi i champang och njöt av att dagen var kommen. Sedan blev det baguet och betyg i klassrummet, kyrkan, tårta i matsalen osv lite innan 13,00 var vi alla samlade i gymnastiksalen och kl 13, 00 hade man magknip för då var det äntligen dags att springa ut och som vi tjöt av glädje när vi stod där och sjöng studentsången ; D Sedan blev det en runda i Emelies pappas bil tyvär regnade väldigt mycket så blev bara en kort runda sen blev jag avslapt på stationen där Alex, Kim och Gina sedan kom och hämtade mig. Åkte hem till mig och kl 17, 00 kom gästerna. Vi hade fixat med 2 partytält på trädgården och det blev en trevlig fest där jag drack tysk dricka men tappade ut alltihopa, fick fina presenter, åt god mat och dansade till musik. Tack alla som kom och tack för presenterna !
Sedan kl halv 11 så stack vi o hämtade Sofie på stationen som kom direkt från Göteborg och körde till Kristiandstad. Träffade Martin, Peter och Erik där som  tyckte det var för lång kö och körde tillbax till Lund. Trots att kön var lång så gick det hyffsat snabbt att komma in. Eller nja till andra sidan kanske man ska säga där The Podels spelade för att sedan komma in på stället så fick man köa lite igen. Träffade Sassa, Bea och Freja där trevligt!
Redan nästa kväll  var det dags för en återställare , förfest hos Kim, björket, pizzaria och sedan efterfest hos Nille. Det blev en riktigt trevlig kväll det också.Söndagen tillbringade jag mesta dels i sängen för jag var helt seg, kollade på två bra filmer på kvällen. Idag har jag också legat länge i sängen har läst boken "Då gråter änglarna" som handlar om en tjej som föddes in i Jehovas Vittne och växte upp som Jehovas vittne. Hon fruktade både Jehova och sin mamma. Riktigt hemsk berättelse. Men jag har massor att göra nu rummet ska städas, ansökan ska in, ringa körskolan osv. Så dags att sätta igång nu.

Karnevall igår och mest förrvirad idag

Just nu är jag irriterad tänker inte gå in på det men det känns inte bra. Fördärvade en del av stämmningen som jag hade fått upp inför studenten nu. Men i vilket fall som helst eftersom ni ändå inte förstår ett dugg av vad jag skriver om så kan jag istället ta och berätta att jag har köpt ett svart band som jag ska knyta i en roset runt klänningen så nu är klänningen verkligen jätte fin : )
Igår var det dessutom karnevall , började med förfest hemma hos Sassa med Sassa, Tina och Emelie. Vi var nyckelpiggor sen träffades alla studenter utanför polishuset och gick en karnvellståg genom krisitandstad det hela avslutades i tivoliparken med lite fest. Sen var jag och Alex och köpte skor till mig och delade på en pizza. På kvällen åkte vi in till Kristiandstad igen umgicks med Bea, Freja , Kim, Anton och Alexander. Trevligt även om det inte blev  som planerat.
Ikväll är jag iriterad över den saken som jag inte vill nämna förstår bara inte, ska handla studentmat och ska kanske förbi Kim en sväng på filmkväll : )

Min önskelista är inte direkt passande inför studenten

När folk frågar mig vad jag önskar mig i studentpresent så har jag ingen anning. Det är ju trotsallt skillnad på vanlig present och studentpresent. Hade varit enklare om  studentpresent inte hade varit så speciellt

Jag önskar mig
   En shopaholic säger ja   

Men inget av det här passar ju som studentpresent direkt :(

Men självklart har jag annat som jag önskar mig som passar dessto bättre, smycken ligger högt på den listan

Sofies student och Twilight fest

I helgen har det hänt en hel del
 
Fredags tog de i Hässleholm studenten, jag var och såg när min gammla klass sprang ut kändes rätt konstigt att inte vara en utav dem. Men om en vecka är det faktikst min tur. Sedan var vi hemma hos Sofie på kvällen på studentfest.
Lördags fyllde min syster 17 så blev att fira henne lite innan jag och gina var på Tanjas 20 års fest :D med temat Twiligt. Det var jätte god italiens buffe mat. Blev verkligen hur mätt som helst. Körde dock hem rätt så tidigt , körde inom Andys nya lägenhet för han har ju flyttat och jag ville se hans nya. Kim var ju också där men skulle viddare på fest så vi följde med honom en stund innan jag och Gina och Alex åkte hem till mig syster skulle ju ha fest men var rätt dött här så vi såg på en films tills vi somnade och de tyckte det kändes bäst att köra hem. Idag har jag varit och röstat och sen borde jag ha städat rummet men har inte kommit till det än även om klockan är sex på kvällen men tänkte ta och göra det nu, dock får dammsugningen vänta tills imorgon. Om en timme är det Stylist tänkte jag skulle ta och kolla på det ( :


Tripp med Gina och Kim snart : )

Var hos tandläkaren först idag och eftersom så många tandläkaren förrut har sagt till mig att ta bort min läpp piercing så gjorde jag faktikst det idag. Känns verkligen konstigt måste jag dock säga. Sen var jag inne på skolan och lämnade böcker . Riktigit många böcker var det men skönt att fått de inlämnade nu. Ska städa rummet lite mer nu sen blir det en tripp med Gina och Kim , vi ska först köra till Kristiandstad där vi ska köpa något i studentpresent till Sofie och jag ska leta studentskor. Sen ska vi köra till Sweden Rock och kolla i stånden som finns där utanför. Det blir nog trevligt.
Skattjakt

Nu har jag långtråkigt :/ Skulle eg varit med Sadra ikväll men blev rätt sent så jag orkade inte är ju eg sjuk. Så sjukt ont i huvudet med och att grannen har studentfest där de skriker och blåser visselpipor gör ju knappast saken bättre. Men väntar på att sex and the city ska börja vilket det ju faktikst gör om bara 2 minuter nu : )


Orkar faktikst inte skriva så mycket om skattjakten. Men även om jag var seg så var det trevligt. Man förstod på riktigt att snart är det faktikst dags för studenten och det ska bli kul. Men om jag ska va ärlig så känner jag mig inte så jätte glad över det . Har mycket ångest. Det fanns en hel del sjuka saker på skattjakten iallafall och det gavs ut sugmärken, fick visa min tandställning några gånger m.m. OA OAE VI ÄR WENDESRAGGARE ; DNej men nu har jag redan missat 2 minuter av sex and the city , så ska ta och se på det nu : )

Skattjakt snart men mår inte alls bra

Uch mår verkligen inget vidare , igår var jag jätte förkyld och nu har jag sovit jätte konstigt i natt. Så är trött, ont i huvudet och förkyld. Men idag är det faktikst skattjakt så även om jag inte är på topp så ska jag åka in till Kristiandstad om typ en halvtimme. Jag och fyra andra ska vara trasdockorna så har trasiga kläder på mig nu ska bara försöka fixa till håret orkar dock inte tuppera det som jag egentligen hade tänkt. Men måste sätta igång och göra det sista nu innan jag går till bussen. Först är det förfest hos Sassa förresten ( : Blir nog en kul dag trots att jag inte mår bra!

Finjasjön igår o fixar dag idag

Igår var jag trött blev en runda till finjasjön där vi firade morsdag med en del av släkten. Tack mamma för att du finns, du är en bra mamma trots att vi har våra tjaffs!Idag blir det en blandning av städning och plugg . Ska plugga sista gången på väldigt länge idag, för eg är alla lektioner avslutade det är bara lite samhällsarbeten som ska skickas in på mail. Det enda dagen vi går denna veckan är på onsdag och det är ingen skola då utan förfest hos Sassa och sen skattjakt : ) Vi ska vara trasdockorna så måste börja leta kläder till det också. Men ska äta en sen frukost och sen sätta igång för hade tänkt gå ut och lägga mig i solen och jäsa. Syster kom hem nu och ville sola så kanske blir lite solning först förresten :P


Grattis i efterskott syster : )

Var hemma på lördagen ett tag för min syster har gått och blivit stor nu (Förstår inte vart tiden har tagit vägen) Hon är nu 6 år ! ;D Grattis till min lilla älsklingsflicka som jag älskar så mycket <3


Festivalen Siesta

Siesta var trevligt! Vårat camp bestod av mig, Lina, Sofie, Nile, Kim, Andy och Therese. Så vill bara tacka er för en trevlig helg : ) Såg ett par bra band även om jag själv tycker att det har varit bättre band de andra åren. Men Mando Diao, Timbaktu och Markus Krunegård var bra och även ett par andra.