14 år till Salu

Jag är skit kass på att sova och har varit det de senste månaderna. Klockan är 2 nu och jag ska upp om två timmar men istället för att sova sitter jag o kollar böcker på en boksida.
Den bok som jag helst vill ha just nu är - 14 år till salu. Det finns inte i pocketformat än men skulle tydligen snart komma i poketformat vilket är bra eftersom den då blir billigare och lättare att ta med sig.

14 år till salu är helt enkelt den viktigaste bok som vi givit ut sedan starten 2001. Det är den sanna historien om hur en ung och på ytan helt normal och välanpassad svensk tjej rasar ned i nätprostitution och djup förnedring utan att omvärlden märker någonting. Och hur hon kommer upp ur sitt helvete igen.

14 År Till Salu




Men nu ska jag läsa lite i boken som jag håller på att läsa nu "Stjärna för en natt"


Vem drömmer inte om att bli rockstjärna, glida omkring i boa och stilettklackar, dricka champagne medan alla kysser ens fötter. Bee fick den där hiten alla drömmer om. Ana, hennes mycket yngre, tanigare, blygare halvsyster solar sig i glansen.

Exotiska och spännande Bee sticker till London för att erövra världen. Men under årens lopp förlorar Ana och Bee kontakten.

När Bee plötsligt och mystiskt dör, 36 år gammal, kallas Ana till London för att ta hand hennes saker. Det går upp för henne att Bee fört ett liv som ingen, varken deras smått galna mamma, hon själv, vänner eller grannar hade en aning om.

Kommentarer
Postat av: JamaLi

14 år till salu verkar ju intressant!

2009-01-28 @ 14:08:59
URL: http://jamali.blogg.se/
Postat av: Natalie

Har hört att den där boken ska vara väldigt bra.

2009-01-28 @ 15:02:07
URL: http://nst.blogg.se/
Postat av: Therese

14 till salu verkar som en bok för mig. Det blir nog nästa bokköp skulle jag tro.. tack för tipset!

2009-01-28 @ 16:05:42
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: rebecca

Läst Caroline Engvalls bok och den är verkligen en bok man vill ha. Så gripande och ibland smärtsam att läsa.

2009-01-29 @ 10:52:33
URL: http://toksmula.blogg.se/
Postat av: Caroline Engvall

Wow, tusen tack för de fina orden. Jag har länkat till din blogg på 14 år till salu-bloggen. :-) Ha det fint och stor kram.

2009-03-07 @ 06:10:30
URL: http://www.14artillsalu.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback