Här kommer ett litet onödigt inlägg

Har läst på provet en gång till nu så nu får det vara hoppas jag verkligen kan det nu har ju håla imorgon så kan väl läsa på det då också. Nu blir det tvkäll resten av kvällen först fråga olle och sedan sex and the city. I reklamen emellan så blir det till att leta upp mina nya jeans shorts som jag tänkte ha på mig imorgonkväll och även ta en snabbduch.
Som sagt ett väldigt givande och intressant blogginlägg eller inte ;)


080429 - Hållit i aktivitetsdag för högstadiet och bränt mig av solen

Retas inte med mig nu men lyssnar på Westlife och pluggar inför mitt samhällsprov imorgon nu. När man pluggar tycker jag nämligen att man ska lyssna på lugn musik svårt att koncentrera sig annars så då råkade jag komma in på Westlife på youtube =P

Idag hade vi aktivitsdag för högstadiet och jag bestämmde mig för en sak högstadieklasser är inga jag vill jobba med nej gud vad vissa är jobbiga av dem och verkligen försöker leka coola. Det värsta jag vet är tex verkligen när högstadie elever röker. Jo jag vet att jag feströker ibland men gud jag är 20 år och jag gör det inte för att leka cool. Jag vet vad konskvenserna är m.m. De flesta av mina vänner gör det inte äns. Men när man går på högstadiet då handlar det nog mest absolut om att leka cool.
Men det var ju inte bara det när man säger åt dem att ställa upp sig på led så tycker dem att det är löjligt och vissa kan verkligen inte vara tysta när man ska förklara något. Sen finns det ju en stor skillnad til och det är att på dagis och lågstadiet brukar de visa att de uppskattar det som man gör med dem. Nej tack högstadiet är ingenting för mig! (men det visste jag ju sedan innan)

Men vi hade en trevlig dag ändå vi i min grupp höll i tipsrudan. Vilket verkligen var slappt. Tog emot eleverna när dem kom presneterade oss, tog närvaron och sen fick dem gå slingan där frågerna satt uppstälda och när de kom tillbacka typ 20 minuter senare så rättade vi svaren och gav klubbor till de som hade vunnit i varje lag. Så inget ansträngande som sagt och under tiden de gick tipsrundan så solade vi oss , det var nog den varmaste dagen på detta året och nu har min armar bränt sig efter att ha solat i 6 timmar.

Men eftersom jag var dum och inte tänkte påa tt jag kunde ta med mig provet idag och plugga på det där. Så får jag ta och fortsätta med det nu. Imorgon väntas valborg förfest i en park och sedan fest hos Bea det blir säkert trevligt : )


I need a pizza

Väntar på att Gina ska komma hit sen ska vi åka ner till stan och äta pizza ska bli smarigt. Min frukost faktikst. Det störiga är bara att syster typ har snott allt mitt smink så känner mig ganska ofräch för jag gillar verkligen inte HM smink som jag  har fått ta och använda nu . Jag är iallafall klar med Ginas present som jag har gjort själv så tänkte ge den till henne sen hoppas verkligen hon uppskattar den.

Men nu kommer hon nog alldeles strax så ni får ha det så bra.

090428 - Dålig koll på läget

Inte min morgon idag syrran hade snott min mascara och sen stoppar jag vitt mascara i ögat och ni som också har gjort det ni vet hur det känns, svider och kunde inte kolla på länge.
Åker till skolan sen med pappa trodde vi skulle ha vanliga lektioner som religonkunskap och Matte B men sen visar det sig att de som har engelska B ska skriva nationellt och jag har inte Engelska B så det är bara till att åka tillbacka hem till Hässleholm.Trött på mig själv att jag inte kan hålla koll på läget. Nu måste jag vänta till bussen går och sedan slösa 22 kr.

Ska iallafall träffa Gina, Andy och Kim i eftermiddag. Gina ska få sin 20 års present : )


Nu ska jag skriva ut lite saker från skoldatorn och sen gå till bussen, helt onödig dag!

090427

Hade ju planerat att va med Tanja och Gina idag men tanja kunde inte och jag hade så myket plugg att jag bestämde att det fick bli imorgon med Gina . Men efter att plugga i ungefär 1½ timme så  blev jag så trött på det så jag bestämmde att träffa Kim på stan och fixa med Ginas 20 års present det blev nog hyffsat bra kan dock inte skriva här vad det blev för finns ju möjlighet att Gina läser det då i förväg och vi har ju inte gett den till hene än.
Sen stack jag hem och fixade med en sak som jag även den ska ge till Gina i 20 årspresent är riktigt nöjd med den faktiskt. Sen hade Alex tråkgit så han fick komma hit : ) Han skulle hjälpa mig men jag satt på Elinors rum eftersom vi har en av våra utskrivare där så sa elinor "Han får faktikst hjälpa mig om han ska vara här ;)" Och eftersom det ändå inte var kul att hjälpa mig så lekte han med Elinor.
Sen har vi mest snackat och han har haft konservation med min mage tydligen det var faktikst riktigt kul så jag asgarvade. Nu ska jag fortsätta att kolla på Sex and the city med honom : )  


Elinors gympauppvisning

Sitter i ena soffan i stora rummet och pluggar eller okej ska väl sluta ljuga, innan pluggade jag lite grann iallafall.  Har en film på också "Kärlek på jobbet" heter den och i den andra soffan ligger mamma och sover. Vet inte vad det är med den kvinnan men hon somnar fan bara hon lägger sig ner i soffan jämt. Ibland dividerar vi om vilken kanal på tven vi ska se på men egentligen spelar det ingen större roll för hon somnar ändå efter bara någon minut.

Innan idag var vi på Elinors gympauppvisning. Alltså jag kan bara inte förstå mig på vissa människor tex de som satt bakom oss idag. De skulle klaga på allt och alla. Att inte gymnanisterna hoppade rätt på de olika hoppen tex att de inte var spikraka på ljushoppen m.m men gud gymnasisterna är typ 7 år gammla. Sen störde de sig på hur hon som pratade i micken pratade att hon sa gumpa med u istället för gymnastik och även en massa annat. Jag tycker bara det är så störigt att folk måste klaga på allt och inte uppskattar livet bättre.

Även om min 5 åriga lillasysters grupp inte gjorde något jätte spec så var de duktiga och söta. De lekte katter och gjorde en dans, de slog kullerbyttor, hoppade plint och lite annat. Jag märkte verkligen att hon försökte och det var så gulligt.

Nej nu ska jag gå och hämta en annan skolbok och fortsätta med mitt skolarbete

090425- vaknade upp på fel sida

Fy fan jag tror visst jag vaknade på fel sida bakis, trött, snuvig, hostig, mensvärk, hungrig osv. Uch ja :/
Men gick upp efter ett tag iallafaall och fixade jordgubsmackor men inte äns de var goda och nu måste
jag plugga för ska jag va ärlig så blev knappt inget av det jag skulle göra gjort igår och dessutom är det
stökigt i rummet igen.


Jag vet jag är jätte negativ. Så för att vara lite possetiv också så kan jag ju säga att  Elinor ska ha sin gympauppvisning idag och det blir nog kul attse och kan också säga att gårdagen var kul (skriver o lägger upp bilder sen)

090425

Godmorgon förresten (nu blir detta lite konstigt har ju redan skrivet ett blogg inlägg men ändå)

Hoppas ni mår bra själv jag mår väl sådär vaknade för två timmar sedan drygt men ligger fortfarande i sängen och drar mig. Jag är rätt förkyld snuvig och sådär ni vet , jobbigt. Hoppas jag verkligen blir bättre tills ikväll för Kim ska ha fest eller asså gina ska ha sin 20 års fest i hans lägenhet. Sen blir det björket för det är gratis inträde där idag så gäller att passa på  för egentligen tycker jag att 100 kr för inträde verkligen suger så jag brukar inte vara där spec ofta var nog typ ½år sedan jag var där senast. 

Men jag har 6 timmar på mig att krya på mig lite inte kul om man ska gå runt med snuva precis ju. Under de sex timmarna har jag förresten massor som ska fixas ska äta frukost. städa, fixa inbjudningskort till min student, fixa med ginas present, studentpass, plugga samhälle, funktionshinder, skriva klart min loggbok (ja lite sent ute) och fortsätta att skriva på ett arbete om kvinnomisshandel. Så inte en lugn minut här inte (blir det något över får jag ta det imorgon). Men nu ska jag börja med att städa lite och sen gå upp och äta frukost.  

My best friends ex girl friend

Igårkväll var jag ju som sagt hos sandra , men först var vi och hyrde filmen "My best friend ex girl friend" och eftersom det var länge sedan jag skrev om en film här så tänkte jag göra det nu.

Filmen handlar då om Dustin som är kär i Alexis. Men Alexis vill bara vara vänner. Dustins vän Tanke kommer då med ideen om att han kan bjuda ut Alexis och vara så hemsk att Alexis förstår vilken fin kille Dustin är - "Mäns vars kvinnor har dumpat dem kan hyra han till helvetsdate vilket kommer föra dem in i dera expojkvännars armar igen" Men det går inte riktigt som planerat. Och när Alexis bjuder upp honom senare och vill ha sex så hamnar Tanke i ett dilemma.

Filmen hade verkligen sina ljusa stunder då man skrattade mycket, ibland blev man mest irriterad på skådespelarna och ibland förrvirad av filmen. Men även om det inte är den bästa filmen jag har sett och ingen film som man kommer komma ihåg så tycker jag helt klart den är sevärd.


I min dröm kostar allt på HM 1 kr ;)

Det har ju varit rktigt varmt väder ute så låg ute och solade med systrana men sen gick jag in la mig i sängen och somnade drömde att allting på HM kostade 1 kr stycket. Eller nästan allt fanns ju det som kostade 12 kr också. Så hade det ju kunnat vara i verkligheten tycker jag. Iallafall en gång så hade man ju kunnat shoppa järnet fast i min dröm så köpte jag kläder som jag redan hade hemma bara för att ha i extra fall : )
Anledningen till att de sålde kläderna för 1 kr alltså nästan skänkte bort var för att det inte hade blivit köpt på den andra rean också fanns det någon lag som sa att man inte fick behålla dem själv utan var tvungen att ha det så då.

Men nu ska jag snart till Videomix och träffa Sandra där , ska hyra film och sen hem till Sandra. Gina kommer nog också sen : )

090324

Fy fan vad jag är seg orkade knappt gå upp imorses men till sist gick jag upp åkte in till Kstad, det gick på 44 kr sammmanlagt och sen var alla lektioner instälda . Jävligt drygt.

Gick på stan med syster en liten sväng innan jag drog hem och nu har jag legat här i sängen en timme slappat och kollat runt lite på olika internetsidor.
Men ska gå och äta frukost nu för det har jag faktikst inte hunnit med och ska även gå ut för syster säger till mig att jag inte kan sitta inne i det här fina vädret och egentligen så har hon ju rätt.

Ikväll ska jag träffa Sandra och hyra film. Susanna och Gina kanske också ska vara med  : )


Sex and the city test
Grattis! Du är en äkta Sex and the City-tjej och du liknar:

Snälla och feminina Charlotte York
Du är Sveriges svar på Audrey Hepburn.
Du är romantisk och trygghetssökande och en mycket lojal kompis.
Du har en förkärlek för lyx och kvalitet på allt du omger dig med och det är naturligt för dig att leva i lyx.
Du tycker om traditioner och anses ofta vara en smula gammaldags. Du längtar efter det perfekta parförhållandet och gör själv allt för att ditt förhållande ska vara harmoniskt

Du hittar tester härSex and the City

Tänk vad dessa fyra tjejer vid namn Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda förgyller ens tvkvällar : )
Och tack Tv4 för att ni sänder repriser varje eftermiddag vid 1700 och kväll 2300.
Jag ska alldeles strax gå och kolla på sex and the city väntar bara på att klockan ska bli tillräckligt mycket.
Men ska gå och borsta tändern och skriva ut lite arbeten i naturkunskap så börjar nog sex and the city sen.


Jag borde skaffa mig boxen helt klart men tyvärr är den lite för dyr för tillfället. Hade varit en perfekt föddelsedagspresent men det är ju över ½år till jag fyller år :(Bokat något väldigt speciellt och hemligt

Idag när jag var hos Alex (som jag dessutom inte har något tillsammans med än just vänskap) så ringde jag och bokade en mycket speciell tid. Den 12 maj klockan 16:00. Jag bara fick för mig att jag skulle göra det så vi får se hur det blir.
Men vet ni ? Ni får inte veta vad det är, för nej jag tänker inte avslöja det för er ännu.
Hihi! Ska bli riktigt kul iallafall.


 


Jobba på läger i sommar??

Nu blev lilla jag glad, pappas arbetskamrat frågade om jag var intresserad av att följa med på ett läger och ta extra mycket hand om en flicka med epelisi hon kan inte följa med om inte någon tar extra mycket hand om henne och detta gör jag faktiskt gärna för även om det inte är jätte mycket betalt så vorre det ju kul och dessutom lärolikt
så nu hoppas jag verkligen att detta blir av.

090423

Ok det råkar vara så här att jag inte har varit i skolan idag heller, jag vet verkligen dumt.
Jag var hemma hos Alex istället kollade på film och satt med min lapptopp cch pluggade lite.
Jo jag vet att jag och Alex har tjaffsat en hel del, och att han kanske inte har betet sig på världens bästa
sätt mot mig men han har förändrats och trots allt så är han den människan som verkligen alltid finns där för mig och
som jag ringer när jag har något probelm och något känns tung så tack för att du finns trots allt! Och tro inte att jag vill fillora dig för det vill jag inte.

Nu ska jag sätta mig med mitt pluggande iafall läste ett pluggtips igår om att ha en film som pausar med jämna mellanrum då blir man intresserad av vad den handlar om och vill plugga mycket i pauserna. Ja lite svårt att förklara.
Men får se om det biter på mig hehe. Filmen jag ska se är "girl" : )
Är det någon annan som har något bra pluggtips så får ni gärna komma med det??


Barns kommentare och funderingar

Klockan är rätt mycket och jag ligger här och läser bloggar det är så himla skönt att jag har fått tillbax min lapptop nu för då kan man jag ju ligga i sängen inanna man ska sova och vara inne på internet, kan även sitta vart man vill o plugga m.m. Verkligen gillar min lapptopp men ibland önskar jag att jag hade köpt en liten rosa istället en sådan som min kompis Tanja har men man vet aldrig det kanske blir så senare.

Nu läser jag iallafall om en kille som läser på lärarhögskolan till lärare och vikarierar på dagis och skolor där han har snappat upp och berättat om  vad barn har sagt och vad de har haft för funderingar. Tycker sådant är riktigt roande.
Själv har jag ju praktisera och vikariat på både dagis och skolor och också hört en del roliga uttalande.

En sak jag aldrig kommer att glömma var när en flicka i 3 års åldern sa till mig "Jag vet hur jag kom ut från mammas mage men jag kan inte förstå hur jag kom in". Vad skulle jag ha gett henne för svar? Själv ansåg jag att det förstås var bäst att låta henne föräldrar själva berätta för henne så jag sa att hon skulle fråga sin mamma istället.

Min handledare som jag hade när jag praktiserade på lågstadiet i en andreklass berättade för mig om när hon var med sin klass hos en bekant som ägde en bongård och ett av barnen hade frågat hur man visste vilken spena på kor som var till lättmjölk och mellan mjölk?

Ja vad ska man säga jag älskar barns kommentare och funderingar. 

Dumma, Dumma mig

Ähum jag skulle ha pluggdag idag hade jag tänkt men jag väljer att inte berätta om hur dagen har gått.
Men okej då lite har jag ju gjort så det lilla ska jag vara stolt över men egentligen fy fan vad kast av mig att få så pass lite gjort och eftersom jag nu bara har gjort så pass lite så innebär det tyvärr att morgondagens eftermiddag och kväll kommer få bestå av just pluggande, dumt! Och dessutom prov imorgon det kommer inte alls gå bra.

Nu ska jag iallafall ta mig en snabb duch, se på fråga olle och läsa igenom provet en gång till.


090421

Godförrmidag

Jag sitter hemma idag har ingen lust att gå till skolan och umgås med folk som sen kommer skita i en på studenten m.m. Men får väl gå dit imorgon men om jag tänker umgås med dem mera det får vi se.

Kollar på Extreme home makeover och äter det fick bli rostad macka med steket ägg , skinka, bacon och sallad. Rätt så gott dock blev det nog lite för mycket chillisås för gud vad starkt det blev.

Ska snart börja plugga också samhällsprov, arbete om misshandel och naturkunskap.

Jävla mög

Idag mår jag verkligen inget vidare.
Det har med studenten att göra och jag funderar stort på att skita ialltihopa , hur mycket är studenten egetnligen värd om man ska behöva må så här skit inför det? Men det löser sig nog. Klart jag egentligen inte ska skita i det , det bara måste lösa sig.

Men jag tjaffsade som fan med de andra  tre tjejerna idag sen drog jag och Alex kom och hämta mig : ) Stack hem till honom och lagade lite mat och sådant.

Bland allt elände så har jag fått tillbax min dator som har varit inne på lagning, riktigt skönt att fått tillbax den för jag har saknat den.

Måste försöka bli av med min ångest lite sen ska jag till körskolan och övningsköra men det är inte förräns om 1½ timme.


Lillasyster <3

Bilden är tagen när jag skulle stoppa om lillasyster Elinor för typ 2 timmar sedan.Nu ska jag laga något att äta har nämligen varit hungrig i 3 timmar nu sedan blir det till att ducha och sova.

Shopping i Malmö

Får väl erkänna att gårdagen när jag skulle ha pluggat blev det inget gjort alls. Visst jag kollade på paprena inför samhällsprovet men var både trött, förkyld och bakis så fattade inte ett skit.
Vid 21 tiden stack jag hem till Kim där även Andy och Gina var , såg på tv : )

Idag har jag varit inne i Malmö på shoppingrunda med Gina, super trevligt! 


Åt på Subway

 


De har ju öppnat ett nytt shoppingcenter där dem bl har New York, en sån underbar affär med väldigt snygga klädder och där det mesta inte kostar mycket mer än 100 lappen. Skit gött : ) Var där inne i säkert en och en halvtimme hehe. 

Jag sitte i en provhytt på New York och funderar på vad man ska köpa och inte köpa

Köpte 4 klänningar, ett par söta trosor det står shake your bouthe på troskanten och sen på baksidan är det grisar som gör det, ett par andra undisar, slitna jeans shorts (tyvär ingen bild med dessa var riktigt snygga),en studentklänning ska dock bytta denna studentklänningen till en annan som jag hittade på MQ senare hittade dock inte i min storlke så får leta här och studentpresent till Sofie bestående av en rosa verktygsväska med de viktigaste reskapen i rosa.
Funnderar stark på att bytta, vad tycker ni?

Trött och Bakis

Hoppas allt är fint med er, fy fan vad jag är trött idag. Förmodligen beror nog på att man har festat hela helgen brukar ju bli så sen då. Det var iallafall en rätt så trevlig fest jag fick till tycker jag. Kul folk, mycket flumm, lekar som jag har aldrig, sanning eller konsekvens och pyramiden med min kortlek som består av nakenbilder på killar fick den av Gina i julklapp ett år.Bea skulle sitta och kolla och jämföra dessa väldigt noga (skvallrar)  och vi hoppade även studsmatta.
Sen blev det Qbar innan vi drog och köpte käck och drog upp till Kim.
Tyvärr lärde jag mig att saker inte förändras så lätt som man kanske vill tro ibland, ibland vill man tro för gott om folk. Men jag måste sätta en gräns och det är nåd för väldigt länge sedan men sen verkade du ha förändrats när vi började snacka igen efter ½år men du bevisade ganska väl att jag hade trott fel. Så jag tror inte jag förlåta dig denna gången.

Idag skulle jag ha pluggat hela dagen men istället har jag som sagt varit trött och bakis och bara legat på soffan och kollat på Tv - Disney Chanel, Robinsson och Tallang. Men får väl ta och börja med skolarbetet nu för jag har verkligen mycket att göra.


Fest och Makedonkan igår : )

Fest i kristiandstad igår då, det blev faktiskt riktigt trevligt : )
Ingen utgång dock eftersom jag blivit av med mitt pass försökte få dem andra
att förstå att dem kunde dra till biljardkompaniet utan mig men blev Makedonkan istället.
Nu ska jag övningsköra sen får vi se om det blir fest hos mig ikväll.

Förresten igår vissade Bea och Freja mig en person på bdb som nästan hade kunnat vara
min tvilling, rätt så likt.

Men övningskörning nu som sagtFest i Kristiandstad ikvällIkväll blir det fest jag, Kim och Alex ska åka in till Kristiandstad till en fest där.
Känns lite sådär kul faktikst , tycker fler kunde följt med men de skulle jobba eller bara träffa flickvän/pojkvän.
Men eftersom jag ändå inte har något bättre för mig så kan jag lika bra följa med. 
Men nu ska vi se det possetivt hon som ska ha festen har jag träffat innan för några helger sedan
och hon verkade ju rätt trevlig. Dessutom kanske det är fler kul folk på festen, ja vi får se helt enkelt.
Vid 7 tide kommer Alex och hämtar upp mig och jag måste hinna städa en toalett innan (mamma o pappa som tvingar mig och syster att städa varsen toalet innan varje helg), äta lite, fixa med drikan, ducha, sminka mig och leta upp kläder.
Visst fan måste leta upp mitt pass också annars går det inte så bra ikväll för vi ska till biljardkompaniet (ett rätt tråkigt ställe faktikst)

Det härliga 80-talet
Tiderna förändras. Och vi med den. Hittade denna 80-talist-lista på internet. Känner verkligen igen mig i det allra mesta.

Det var...


- Vi som lärt oss räkna genom att räkna antal pet-flaskor som behövs pantas för att köpa 100 st 50-örestuggummin
- Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem

- Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt

- Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare

- Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade

- Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren

- Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen

- Vi som samlade på allt - främst kapsyler

- Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin

- Vi som i våra egna dagböcker inte kunde undvika att använda samma fraser som i "Berts Dagbok"

- Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola "gömställen" som det fanns på TV

- Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far/mor-mödrar

- Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail

- Vi som visste skillnaden mellan att ringa billiga lokalsamtal och dyra riksamtal

- Vi som trodde att vi blev rika när guldtian ersatte papperstian

- Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan

- Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen)

- Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen

- Vi som använde gnuggisar dagligen

- Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks

- Vi som började "hänga med våra polare" när det blev för ocoolt att "leka med våra kompisar"

- Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan

- Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten

- Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram

- Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs 

- Vi som spelade in musik på kasettband genom radion

- Vi som köpte sura droppar för tioöringar

- Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem

- Vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google

- Vi som frågade chans på någon ny varje vecka

- Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter

- Vi som drack Cuba Cola och Jaffa

- Vi som läste OÄ i skolan

- Vi som insåg att dagliga duschar och deodorant är en självklarhet 
- Vi som använde duschmössor/kåpor stora o kraftiga nog att skydda oss mot radioaktivt avfallefter gympan på lågstadiet

- Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV

- Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande

- Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp

- Vi som har gjort massvis med busringningar innan "Anitan" dök upp

- Vi som smällde äkta tiger-smällare och thunder kings (inga nya mjukisvarianter) varje nyår

- Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen

- Vi som tvingades runt för att sälja bingolotter varje vecka

- Vi som fick fler finnar av Clearasil

- Vi som hade förstaklickare-kepsar

- Vi som läste Lyckoslanten

- Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga

- Vi som var med på rökrutornas tid

- Vi som drack Sunkist ur pyramidformade förpackningar

- Vi som kallade 1:orna för ettakladdare och 2:ornna för toalettdykare

- Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson

- Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotummen

- Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost

- Vi som dansade så långa tryckare att vi klibbades fast i varandra

- Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka

- Vi som är de sista att komma ihåg movieboxen

- Vi som fortfarande inte kan se Ingvar Carlssons ansikte utan att tänka på dojan

- Vi som använde telefonkort och beeper innan mobilernas tid

- Vi som fick förbud att använda Tamagotchi på lektionerna

- Vi som använde sockiplast för att förhindra det groteska vårtspridandet

- Ski-pants

- Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren

- Vi som fortfarande säger Domus eller Servus i stället för Coop

- Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar

- Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det

- Vi som vara jäkligt skeptiska till MSN när det kom då ICQ faktiskt fungerade alldeles utmärkt 

- Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt

- Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet

- Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..."

- Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk

- Vi som drev våra föräldrar galna med monotona piptrudelutter från ett hypermodernt gameboy i bilen

- Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio

- Vi som hade gameboy color med färgrannt hölje, inte färgskärm

- Vi som utan besvärliga åldersgränser sprang upp och handlade Blend Ultra (!) till våra mammor

- Vi som åt Bamse-meal på Clock innan vi upptäckte Happy Meal

- Vi som vek alla våra nya tjugokronorssedlar till skjortor

- Vi som käkade Raider och inte Twix!

- Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband

- Vi som tyckte att vi var extremt välberesta genom timmar framför BackPacker (1 och 2)

- Vi som hade bänkar med lock på

- Vi som fick de blåaste tungorna av Vira Blåtira

- Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000


Läxa i funktionshinder :/

Sitter här och äter panpizza och dricker oboy gott det ju .
Dessutom är det snart helg också rikitigt, riktigt bra. Veckorna
går ju verkligen hur snabbt som helst nu.
Men tyvär har vi ju en skoldag kvar och det värsta är att vi har rätt mycket
läxa tills imorgon. Fick veta idag att vi imorgon ska lämna in ett arbete och
göra prov i kursen funktionshinder. Så det är väl bara att sätta igång o plugga.


 


Pizzabak

hejsan. Vad har ni för er? Själv så sitter jag i Alex lägenhet , den är faktiskt riktigt fin. Han kan det där med design.
Vi håller på att baka pizza eller njä just nu sitter jag framför datorn då men.
Han står och knådar degen och sjunger hehe så nu är den klar ska bara jäsa en timme. Ska bli riktigt gott sedan en egen hembakade africana pizza ni vet sådan med bana, skinka, curry och ananas.

Men nu ska vi kolla TV, fast finns inget bra tvprogram nu för tiden nästan :(

Studentmössa och Smoothie på stan

Hejsan : )

Idag fick vi våra studentmössor dessväre var min en anning för liten, alldeles för liten. Men på deras hemsida står det att man kan skicka in den och få tillbacka den 1-2 storlekar större får se om jag gör det annars får jag försöka använda den mycket själv här hemma och töja ut den. Får se.


Sen träffade jag Sandra i stan vi gick och fikade beställde en smoothie , så himla god. Sen gick vi lite i affärena det blev bara en kajal och ett nagellack.
men nu ska jag se om jag hitta några intressanta böcker vill ju iallafall ha en shopolic säger ja , sen ska jag börja leta fakta till mitt arbete om kvinnomisshandel.

Bartenderutbildning??

Bartenderutbildningen, är något som jag funderar starkt över.
I framtiden vill jag bli behandlingsassitent men för att få jobba på de flesta behandlingshem
så kräver dem att man ska vara 25 år och jag har ju ett tag kvar tills dess.
Så då känner jag att bartender verkligen skulle varit en kul sak att ägna sig åt fram till dess.
En jätte kul sak faktikst fast dock är bartenderutbildningen dyr kostar runt 10 000 kr.
Sen är ju även frågan utbilda sig i Göteborg eller utomlands. Båda delarna har ju sina för och nackdelar.
Åka utomlands och utbilda sig vorre ju spec , bada, sola och festa o gå bartenderskola men samtidigt har jag hört
att de ska vara rätt så oseriösta utomlands. De rekomenderar att göra det i den staden där man ska bo eftersom man lär känna folk inom branchen på rätt ställe då, dessutom vorre det ju väldigt kul för mig att lära känna göteborgare när jag nu antagligen ska flytta dit.

Ja vi få se hur det blir, men bartender vorre ett grymt kul yrke tycker jag.Min helg

Hoppas ni haft en trevlig helg, det har iallafall jag.
I fredags var det förfest uppe hos Kim var en hel del härligt folk där sen vid 23 tiden så följde jag och Sandra med Fredrik och hämtade hans flickvän Elin på McDonals där hon jobbar och sedan körde vi till Bowlinghallen där de andra från festen var. Första gången jag förstod mig på bowling och det gick faktikst rätt bra ett tag. Efter Bowlingen stack några av oss till Qbar. Jag och Sandra blev bjudna på champange och cider av några killar och träffade även ett par andra snygga killar som dock visade sig vara homo och tillsammans med varandra.

Sen i lördags var jag väldigt seg var iväg på en lite dagstur med mamma, systrar och Gina först shoppingrunda i Kstad men var seg och jag o Gina gick och satte oss på Mcdonals efter ett tag. Sedan åkte vi in till Åhus, var vid havet och åt glass på glassbåten.
 Åt påskmat på kvällen och smarta lilla jag plockar på mig en hel talrik full med påskmat när jag sedan har sättit mig ner så kommer jag på att jag skulle iväg o grilla med vännerna bara en timme senare. Så väl nere med vännerna vid grillning i djupadalsparken så grillade jag bara banan med choklad i men gott det : ) Alla andra frös förrutom jag så efter ett tag begav vi oss upp till Kim där vi spelade spel och kollade på film.


Solning, Scones och körkortsteori

Det är ju riktigt fint väder ute idag. Jag bakade scones idag sen satt jag ut och åt dem medans jag solade och pluggade körkortsteori. Sen när jag kom in på mitt rum så såg jag att det låg en stor hög med kläder på min säng som mamma lagt in så blir väl till att lägga in i gadroben och städa lite i rummet.
Hoppas ni har det bra och passar på att vara mycket ute i solen nu för här i Sverige vet man ju aldrig när det dåliga vädret slår till igen.

Påskakärring

 Det kom hit en påskakärring : )    (min lillasyster)


Skål för vänskapen

Kom hem från min kompis Tanja i förrmidags. Hade det trevligt igår. Slappade mest, såg film, satt vid datorn och var ute och gick. Vi åt även potatis med sås och skålade för våran 4åriga vänskap.
090408

Godmorgon (egentligen borde det väl heta godförrmidag)
Jag sitter här med snuva och hosta, tydligen har jag blivit förkyld :O
Det är så tråkigt att det fina vädret försvann :/

Ska snart träffa Tanja. Min galna och tröga vän Tanja. Jag förstår absolut om en del tycker att hon och jag är lite knasig vi har ju frågat polisen om det är tillåtet att vara så tröga som vi är, ställt upp Idol på skoj m.m. Men det är ju ändå underbart att bara vara galna egentligen : ) Vi lärde känna varandra genom msn och nu i helgen var det 4 år sedan vi började chatta där. Nästan 4 år sedan vi träffades för första gången också.

Ska paka ihop väskan nu, äta en snabbfrukost, borsta tänderna och sedan gå till bussen som ska mig till stationen och från stationen ska jag ta tåget till Eslöv där min vän Tanja finns : ) Ska umgås och sova hos henne ikväll. Blir säkert jätte trevligt.

Umgänge med Sandra och Kim


Jag och Kim var hemma hos Sandra igårkväll, såg på andra avenyn, spelade spel och fika med skorpor och te : )
Shopping i Kstad


Har varit i Kstad med Sandra idag : ) Blev lite pommes på Mcdonals och shopping , trevligt.
Köpte en väska och en tröja båda från HM.
Nu ska jag bestämma med Tanja vilket tåg jag ska ta imorgon och sen käcka igen sen blir det till att träffa Sandra igen090406

God förrmidag : )

Klockan är kvart över 2 och här sitter jag i min sovtröja men ska väl gå och fixa till mig för ska följa med syster till stan om en halvtimme. Kolla lite vårklädder och även skor. Men egentligen tycker jag inte riktigt om att bo i Hässleholm för jag hittar nästan aldrig några kläder som jag vill köpa här och våra skoraffärer är inte alls bra. Så om jag ska shoppa så brukar jag göra det i Malmö. Men får väl se om jag hittar något ändå idag dessutom är det ju så fint väder nu så skadar ju inte att vara ute på stan. Sen vid 20 över 4 så ska jag övningsköra på traffikskolan.

Men ska fixa till mig nu.  Vi hörs senare.

Alla gillar Glass

På bloggens förstasida fanns det ett inlägg om glass och självklart kunde jag inte låta bli att själv också göra ett inlägg om glass. För det är ju så himla gott och man har ju själv sina glassminnen.

Som att varje år går till kiosken och köpa årets första glass med sina två bästa kompisar från högstadie Gina och Annika. Sedan gick vi ner till parken, gungade och njöt av årets första glass. Det var en riktigt härlig tradition. Tyvär har jag numera knappt någon kontakt med Annika och Gina bor tillfället i Tyskland så det blir inte så i år eller kanske för Gina kommer hem i helgen ( :  .Några gammla glassfavoriter är ju helt klart Bommy från 1994, Solero Shop och Solero Ice från 2001.


Men min favoritglass nu är magnum Strawberry White : )


Försökt att ändra på bloggen

I Lördags var det fest hos Andy, eller nja jag tyckte det mest var chill. Vi spelade rockband och drack lite. Själv drack jag bara två cider. Vid halv 2 tiden stack jag hem till mitt ex vi såg på film och snackade ( : Kom inte hem förrän 5 så har varit väldigt seg idag.  

Har hållit på att försöka ändra på min blogg men det har verkligen inte gått bra dels för att jag inte har photopshop men också för att den här datorn är jätte seg så även om jag inte direkt är nöjd med min blogg nu så får det faktikst vara tills jag har fått tillbax min egna laptop som är på lagning just nu. Jag hoppas verkligen att min laptop snart kommer tillbax för den har varit på lagning i 2-3 veckor nu och jag saknar den.

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig och läsa "Det ska bli ett sant nöje att döda dig"

Godnatt

090304

Hejsan : )
Gud vad fint väder vi har fått utomhus nu det är ju underbart.
Igår skulle jag på The Sounds konser med Sandra, Anton, My m.fl tyvär blev det ingenting av det. Men tänkte dra till några andra vänners förfest och bara kolla läget men den förfesten blev inte heller av. Sen fick jag dessutom höra väldigt många saker som gjorde att jag inte mådde spec bra. Så gårdagen som skulle bli så bra blev tvärtom väldigt dålig.

Bara att hoppas att dagen idag blir bättre då ju . Sitter just nu här och ska göra lite naturkunskaps uppgifter och dricker Smoothie, sen blir det övningskörning syster ville att jag skulle följa med även när hon ska övningsköra så får ta och göra det. Ikväll blir det fest, hoppas på en trevlig sådan pratade om att grilla först men verkar inte bli så. Men ni får ha det så fint ska fortsätta med att skriva om planeten Mars nu.


090401

Första april idag då, dagen då det är tillåtet att luras. Själv har jag värken lurat någon eller blivit lurad fast vem vet dagen är inte slut än. Men min 5 åriga lillasyster Elinor försökte lura hela familjen imorses flera gånger. Först lurade hon att man hade en kanin bakom sig, o sen var det alla möjliga andra djur ekorre, dinosaurie m.fl. Hon tyckte verkligen det var kul och började asgarva när mamma gick på det där med kanin fast mamma trodde det var någon kramdjurs kanin :P

Iallafall så åkte jag efter en stund till skolan pappa har börjat jobba inne i kstad och jag får åka med honom varje morgon och slipper då tåg och buss riktigt skönt : )
Hade 2 lektioner; MIBAS (förkortning till Människor i behov av stöd) och Massage. Hade dessutom lunch det stod att vi skulle få kyckling men blev korvgrytta istället. Kan de ha berott på det man har hört om att det ska finnas glasskärvor i kycklingen. Ville inte matsalen servera kyckling för det? Kan ju ha varit så.

Hade egentligen en lektion kvar till sen men eftersom pappa ringde mig och skulle åka hem o jag inte orkade med att åka buss-tåg-buss så skippade jag den.

Uch blev mycket om skolan nu men det är det ända jag hinner med på vardagarna känns det som.  Fast eftersom jag är hemma rätt tidigt idag så ska jag se till att göra klart mitt religonsarbetet och sen ska jag nog gå o hämta Elinor på dagis o gå till parken : )