Stan o solarium

Idag var jag nere på stan , för jag hade inget bättre för mig. Det skulle inte men det blev shopping, känner mig dock lite osäker så får se om jag behåller alltihopa för blev en hel del - 2 klänningar, 2 tröjor , öronhängen, diadem till Elinor :) Blev även en liten runda på systemet , jag blev sugen på äppel-kanel vin o köpte även en cider men har faktikst ingen koll på vad som händer i helgen, men någon fest ska det väl bli. Efteråt gick jag o solade , fast det lär man väl få göra varanan vecka om det ska bli någon större skillnad. Iallafall efter solning så kände jag genast hur kalt det var ute för bara några veckor sedan var det ju lika varmt som inne i solariumet men nu känns det att hösten är på gång. Det gillas inte !! Imorgon ska jag följa med Elinor till hennes skola o hälsa på har jag lovat.

. . .

I måndags var jag på stan med Sandra och Elinor det blev en klänning för 50 kr, lite smycken och sen gick vi och åt på torget jag tog en stor pastaportion med ädelost och kyckling , gott !
Igår var jag och köpte Desperate Housewives säsong 4. Jag har inte de andra säsongerna men jag fick lust att börja köpa det nu. Det är ju mycket roligare att ha de riktiga boxarna.

Började förresten tänka lite igår jag har aldrig varit helt själv fram tills denna sommaren.
Jag och "A" började vårat krångliga "på och av förhållande" för kanske 3 år sedan och sedan pågicks det i säkert 2 år och medans den tiden när vi var "av" så hade jag andra killar på G och dejtade och sånt. Speciellt med "N". Och sen när jag och "A" slutade träffas jag då började jag snacka med "E" och när det började bli krångligt med "E", jadå började jag på en gång dejta "R". Så även om jag inte har varit världens förhållande tjej och haft en massa förhållande så har jag ändå inte varit ensam förräns fram till sommaren, inte konstigt att det känns ensamt helt plötsligt och det är fan ingen bra känsla.